Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Svečani doček

Pozdrav plavim junacima iz Kijeva

Dinamovi čelnici u četvrtak su predvečer upriličili svečani doček juniorima nakon njihova blistava izdanja u Kijevu gdje su pod Jovićevićevom paskom svladali svojega imenjaka i plasirali se u osminu finala UEFA Youth League, UEFA Lige prvaka mladih.

Prvo su iza sebe ostavili Shakhtar, a sad i kijevski Dynamo... Igor Jovićević je, eto, i u strateškom nadmetanju pokazao da mu je ukrajinski nogomet „u malom prstu“. Velik je dio igračke karijere proveo upravo u Ukrajini, ondje je načinio i prve trenerske korake, a sad se iz Ukrajine vraća u ulozi – slavljenika.

Plavi su, iako osjetno oslabljeni i nagriženi brojnim ozljedama, nadmudrili snažnoga suparnika pa, nakon 0:0 u 90 minuta igre, slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca. Ždrijeb osmine finala na rasporedu je u petak, prijenos izvlačenja bit će na web stranici www.uefa.com.

Prošle sezone maksimirski su juniori, također pod Jovićevićevim vodstvom, dogurali do četvrtfinala gdje ih je u Londonu, upravo na jedanaesterce, svladao Chelsea.  Kijevske je junake po njihovu povratku u Zagreb u slavljeničkom ozračju u maksimirskom plavom salonu pozdravio i predsjednik kluba Mirko Barišić.

– Čestitamo vam na pobjedi i na ovom lijepom uspjehu u najznačajnijem i najprestižnijem natjecanju u juniorskom uzrastu. Uostalom, lijepo je rekao vaš trener Jovićević, „ovo je mali korak za čovječanstvo, ali velik za Dinamo.“ Ja kažem da mi naše korake brojimo i nadamo se da ćemo ih i dalje brojati. Imate našu podršku i poticaj, nadamo se da nećemo stati na ovome iako je i ovo već puno. Nadamo se novim uspjesima.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...