Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dinamo retro

Predstavljamo drugu Dinamo retro kolekciju!

GNK Dinamo nastavlja kampanju u kojoj kreira i predstavlja replike retro dresova koji imaju značajno mjesto u klupskoj povijesti.

Kako je najavljeno prije pola godine, klub će u narednom periodu predstaviti pet retro kolekcija koje su izabrane kombinirajući nekoliko kriterija poput povijesnog značenja, sportskih rezultata, bitnih događaja i atraktivnosti dizajna.

Kampanju naziva ''DINAMO CLASSICS'' nastavljamo tijekom ove zanimljive sezone uz popularni retro dres iz 1990. godine.

Kapetan prve momčadi Dinama Arijan Ademi, vezni igrač Josip Mišić i napadač Deni Jurić na jedan su dan otputovali u zanimljivo razdoblje i 1990. godinu.

Bila je to estetska kombinacija u kojoj su Dinamovi igrači skupnim fotografiranjem zakoračili u 1990. godinu, u doba društveno političkih pa i sportskih promjena. Dres je ostao zapažen po scenama s nikad odigrane utakmice protiv Crvene zvezde 13. svibnja 1990. i amblematskoj sekvenci kapetana Zvonimira Bobana. Nešto ranije tog proljeća Dinamo je u toj istoj kombinaciji, također na Maksimiru, svladao još jednoga starog rivala u derbiju, momčad Partizana s 2:1. Plavi dres s bijelim rukavima i bijelim donjim dijelom ujedno je bio inačica kakvu je klub neko vrijeme koristio i pod nazivom Gradjanski.

Cijena dresa ''Dinamo retro 1990'' bit će 449 kuna. Dres je dostupan u prodaji od srijede, 17. studenoga, u oba Dinamo fan shopa (stadion Maksimir i Jurišićeva 2a).

Dres će biti dostupan i u web shopu u srijedu od 10:00 sati.

https://shop.gnkdinamo.hr/

 

 

Dio momčadi Dinama u sezoni 1989./90. bili su sadašnji član stručnog stožera plavih Alen Peternac, kao i aktualni trener Dinama II Igor Cvitanović, s kojima smo porazgovarali o zanimljivom retro dresu i o tom periodu 90-ih. Video razgovor pogledajte niže.

Svaki će dres iz retro kolekcije biti identična replika najvažnijih i najljepših dresova iz bogate Dinamove povijesti. U jednoj od nadolazećih retro serija, o izboru dresa odlučit će navijači glasovanjem između nekoliko ponuđenih kombinacija.