Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Program proslave naslova prvaka

Proslavimo naslov prvaka zajedno!

GNK Dinamo osvojio je u natjecateljskoj sezoni 2022/23. novi naslov prvaka, a utakmicu posljednjeg, 36. kola protiv Gorice, plavi će igrati na Maksimiru i tako uz navijače proslaviti novi veliki uspjeh i 34. ligaški pokal u klupskoj povijesti. 
 
Ovim putem pozivamo sve navijače da u nedjelju na dan utakmice između Dinama i Gorice bodre plave s tribina, ali i da nam se pridruže u velikoj fan zoni kod stadiona Maksimir kako bi svi zajedno proslavili novi naslov prvaka!
Dinamova fan zona bit će organizirana od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu u nedjelju s početkom u 16 sati!
 
U fan zoni navijači se mogu zabaviti prije same utakmice uz glazbu i ugostiteljsku ponudu, a pripremili smo i zabavni sadržajnagradne igre, facepainting, DJ-a koji će glazbom zabavljati sve prisutne te druženje i fotografiranje s klupskom maskotom - lavom Plavkom. Prisutne će biti i prodajne kućice na kojima će se moći kupiti popularne i tražene majice "Prvaci Hrvatske 2023." 
 
Po otvaranju stadiona, u 18:15 sati, slavljenički program seli na sam stadion Maksimir, a prije prvog sučevog zvižduka na posljednjoj utakmici sezone pripremili smo brojne zanimljivosti za sve navijače. Uz rub terena bit će postavljen Dinamov studio u kojem ćemo imati razgovore s nekoliko istaknutih osoba iz sportskog svijeta i Dinamovcima koji će nam prokomentirati sezonu na izmaku, a održat će se i mini ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču Dinama u proljetnom dijelu sezone, kojeg navijači putem web ankete mogu birati do srijede u 12 sati. 
 
Po završetku utakmice (cca. 21:00h) na terenu će biti postavljena pozornica te upriličena velika ceremonija dodjele medalja i pehara, a igrači Dinama će skupa s navijačima uz spektakluaran vatromet proslaviti još jedan osvojen naslov prvaka. 
 
Nakon ceremonije proslava ponovno seli u fan zonu pozicioniranu na lokaciji od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu, gdje oko 21:30 h počinje veliki koncert Zaprešić Boysa uz prisustvo novookrunjenih prvaka Hrvatske, nogometaša Dinama, stoga pozivamo sve navijače da nam se pridruže u fan zoni, provesele se s igračima, zapjevaju navijačke pjesme i da na taj način zajedno proslavimo naslov prvaka!
 
Pozivamo vas da nam se pridružite u fan zoni prije i nakon utakmice te da u velikom broju proslavimo novi naslov prvaka Hrvatske!
 
Informacije o ulaznicama za utakmicu Dinamo - Gorica pronađite OVDJE.
 
KOMPLETAN RASPORED: 
 
16:00h Otvaranje Dinamo fan zone - ugostiteljska ponuda, zabavni sadržaj, nagradni izazovi, DJ, facepainting, maskota lav Plavko
18:15h Otvaranje stadiona Maksimir
18:30h Poseban program uoči utakmice - intervjui s istaknutim sportašima i Dinamovcima, zabavne aktivnosti za navijače, razna iznenađenja, ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču proljetnog dijela sezone po izboru navijača
19:15h utakmica Dinamo - Gorica
21:00h Ceremonija dodjele medalja i pehara
21:30h Koncert grupe Zaprešić Boys
22:00h Zajednička proslava u fan zoni, slavlje s igračima i milenijska fotografija
23:59h Zatvaranje fan zone