Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Službena vijest

Priopćenje GNK Dinamo

Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač iz sustava GNK Dinamo pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus.

Igrač koji je imao simptome odmah je o svom stanju obavijestio liječničku službu GNK Dinamo koja je sukladno svim propisanim mjerama o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu. Igrač je danas dobio pozitivan nalaz te mu je određena mjera stroge samoizolacije, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Sukladno procjeni liječničke službe kluba i epidemiološke službe u ovom trenutku nema potrebe za samoizolacijom ostalih igrača ili članova stručnog stožera, s obzirom na to da zaraženi igrač unutar kruga stadiona nije bio u bliskom kontaktu s drugim osobama u zatvorenim prostorima.

Klubovi sudionici UEFA natjecanja obavezni su uoči svake utakmice odraditi testiranja na COVID-19 sukladno svim propisanim mjerama, i to dva puta uoči odigravanja utakmice. Svi članovi prve momčadi bit će u četvrtak 20. kolovoza testirani na COVID-19, a nekoliko dana nakon toga odradit će se i drugo testiranje.

GNK Dinamo provodit će pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici.

Klub će o svim novim događanjima na vrijeme obavijestiti javnost.

GNK Dinamo