Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Čestitamo

Priznanje iz Grčke za Mišića: Mjesto u TOP XI 2019/20.

Prvotimac Dinama Josip Mišić dobio je veliko priznanje - uvršten je u najbolju momčad sezone 2019/20. u izboru Svegrčke udruge profesionalnih nogometaša (Panhellenic Professional Footballers Union’s (PSAP)).

PSAP svake godine bira najbolje igrače u prošloj sezoni. Mišić je u dresu PAOK-a u sezoni 2019/20. upisao 32 nastupa, postigao šest pogodaka i ostvario 11 asistencija, a s grčkim klubom osvojio je prvenstvo i dva Kupa.

- Ponosan sam zbog priznanja za jednog od najboljih 11 igrača u Grčkoj prošle sezone. Bio sam u PAOK-u godinu i pol dana, to je bio jedan lijep dio moje karijere. Sigurno da je mjesto u najboljih 11 igrača velika nagrada za sav trud, rad i sve ono što sam davao od sebe u dresu grčkog kluba. Ta potvrda moje dobre igre istovremeno je i motivacija za sve što je ispred mene, kao i putokaz da idem u dobrom smjeru. Nakon toga imao sam jedan težak period u životu, ali to je sada iza mene. Sretan sam, zdrav sam, vratio sam se utakmicama i veselim se igrama i pobjedama u dresu Dinama - rekao je Josip kao kratak komentar na dobiveno priznanje.

Podsjetimo, Mišić je već ranije u izboru grčkih navijača dobio veliko priznanje kada je izabran u najboljih 11 igrača PAOK-a u periodu od 2010. do 2020. godine (''the Decade All Stars starting XI''), kao najbolji centralni vezni igrač.

ČESTITAMO!

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...