Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Čestitamo

Priznanje iz Grčke za Mišića: Mjesto u TOP XI 2019/20.

Autor fotografije: Ronald Goršić/CROPIX

Prvotimac Dinama Josip Mišić dobio je veliko priznanje - uvršten je u najbolju momčad sezone 2019/20. u izboru Svegrčke udruge profesionalnih nogometaša (Panhellenic Professional Footballers Union’s (PSAP)).

PSAP svake godine bira najbolje igrače u prošloj sezoni. Mišić je u dresu PAOK-a u sezoni 2019/20. upisao 32 nastupa, postigao šest pogodaka i ostvario 11 asistencija, a s grčkim klubom osvojio je prvenstvo i dva Kupa.

- Ponosan sam zbog priznanja za jednog od najboljih 11 igrača u Grčkoj prošle sezone. Bio sam u PAOK-u godinu i pol dana, to je bio jedan lijep dio moje karijere. Sigurno da je mjesto u najboljih 11 igrača velika nagrada za sav trud, rad i sve ono što sam davao od sebe u dresu grčkog kluba. Ta potvrda moje dobre igre istovremeno je i motivacija za sve što je ispred mene, kao i putokaz da idem u dobrom smjeru. Nakon toga imao sam jedan težak period u životu, ali to je sada iza mene. Sretan sam, zdrav sam, vratio sam se utakmicama i veselim se igrama i pobjedama u dresu Dinama - rekao je Josip kao kratak komentar na dobiveno priznanje.

Podsjetimo, Mišić je već ranije u izboru grčkih navijača dobio veliko priznanje kada je izabran u najboljih 11 igrača PAOK-a u periodu od 2010. do 2020. godine (''the Decade All Stars starting XI''), kao najbolji centralni vezni igrač.

ČESTITAMO!

 

Kopirano!