Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Uoči nastavka sezone

Stručni stožer prve momčadi

Na konferenciji za medije uoči početka zimskih priprema službeno je predstavljen i kompletan stručni stožer prve momčadi. 

- glavni trener Željko Kopić
- pomoćni treneri Alen Peternac, Dario Bašić i Sandro Perković
- trener vratara Sandro Žufić
- glavni kondicijski trener Ivan Štefanić, kondicijski treneri Stipe Marina i Milan Šnjarić
- team manager Marko Kuže
- analitičar Hrvoje Jozak, GPS analitičar Marko Matušinskij, analitičar Mihael Minđek

Užem stožeru priključeni su pomoćni treneri Dario Bašić i Sandro Perković.

Dario Bašić iskusni je stručnjak i trener s iznimnim poznavanjem trenažnog procesa i kondicijske pripreme. Dvije i pol godine bio je izbornik hrvatske nogometne U-17 reprezentacije. Ujedno je i doktor kinezioloških znanosti - smjer nogomet. Rođen u selu Bunjani u blizini Ivanić-Grada, mladi je nogometni stručnjak svoju trenersku karijeru započeo kao kondicijski stručnjak u NK Zagreb. Prvi trenerski posao imao je na klupi NK Naftaš, čiji je bio igrač-trener, kasnije je radio u NK Prečko iz Zagreba, kao i tri godine u NK Lučko. Osvojio je dva naslova pobjednika "Kupa ZNS-a''. Nešto kasnije 2015. godine s Hrvatskom U-17 reprezentacijom ostvario je izniman uspjeh na SP-u kada se plasirao u četvrtfinale pobjedom nad Njemačkom. Bašić je ujedno jedini hrvatski izbornik koji je u istoj godini reprezentaciju odveo do četvrtfinala Europskog i Svjetskog prvenstva. Nakon završetka izborničke karijere u lipnju 2017. godine preuzeo je U-18 momčad Al Wahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojom je osvojio naslov u sezoni 2017./2018. Nakon toga bio je trener U-18 i U-19 kategorija u jednom od najvećih klubova na Arapskom poluotoku, Al Aina, a kasnije od ožujka 2020. izbornik U-23 reprezentacije Omana. Osam godina trener Bašić bio je profesor na kineziološkom fakultetu na predmetu nogomet, a ujedno je i predavač na Nogometnoj akademiji HNS-a.

Sandro Perković nogometni je stručnjak s bogatim iskustvom i nogometnim znanjem. U Dinamo je stigao s funkcije trenera ciparskog drugoligaša Akritasa Chlorakasa. Rođeni Siščanin proveo je kadetski i juniorski staž u Dinamu kao mladi igrač. Kasnije je neko vrijeme u seniorskoj karijeri boravio u Austriji, igrao je u klubovima SV Grosspetersdorf i SV Ilz, a u drugom spomenutom klubu nakon igračke karijere započeo i s trenerskom karijerom vodeći najmlađe uzraste. Kroz par sezona tamo je postao i trener seniora. Nakon toga prešao je u jedan najvećih austrijskih klubova SK Sturm iz Graza gdje je vodio dvije ekipe, U-10 i U-14. Od posljednjih funkcija izdvajamo angažman u ciparskom klubu Pafos FC gdje je bio pomoćnik Željka Kopića. U sezoni 20/21. bio je pomoćni trener U-18 uzrasta u Dinamovoj nogometnoj školi. Trener Perković posjeduje i UEFA Pro licencu.