Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Svi na Inter! ... pa besplatno na Hajduk

Svi na Inter!

... pa besplatno na Hajduk.

GNK Dinamo - NK Inter Zaprešić

Subota 2.11. 15:00h, stadion Maksimir

Cijene ulaznica:

Tribina sjever 30kn

Tribina istok 50kn

Tribina zapad 70kn

Radno vrijeme Ticket pointa:

 

Subota, 2.11. od 11 do 15:45 sati


POKLON ZA NAVIJAČE!

Sačuvajte ulaznicu s utakmice! Uz kupljenu ulaznicu za Inter - besplatno na Hajduk.

Navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter Zaprešić uz predočenje te ulaznice na Ticket pointu u Zagrebu moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za utakmicu Dinamo - Hajduk (22.11. 18h, stadion Maksimir), kada krene prodaja ulaznica za taj susret.

Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom zato pozivamo navijače da sačuvaju ulaznice s utakmice Dinamo - Inter Zaprešić.

Navijači koji neće imati sačuvanu ulaznicu, nažalost ne mogu iskoristiti ovu pogodnost.

Osobni podaci na obje ulaznice moraju biti istovjetni što znači da će osoba koja je kupila ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter moći dobiti besplatnu ulaznicu za susret s Hajdukom isključivo na svoje ime i prezime. Sve su ulaznice personalizirane i svi su navijači obvezni predočiti osobni dokument i ulaznicu zbog mogućeg utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulazima na stadion.

Preuzimanje će biti moguće isključivo na Ticket pointu u Zagrebu u terminima koji će biti objavljeni u sklopu svih informacija o susretu Dinamo - Hajduk.

Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime, a nositelji ulaznica odgovorne su osobe za svoje ulaznice od trenutka kupovine iste.

Jednu ulaznicu s utakmice Dinamo - Inter bit će moguće zamijeniti isključivo za jednu ulaznicu za Dinamo - Hajduk, za istu tribinu.


ONLINE PRODAJA

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Inter Zaprešić bit će moguće kupiti i online putem u subotu, 2.11., od 11:00 sati na www.ulaznice.hr.

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Inter kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu pa kupovinom na ovaj način navijači mogu izbjeći čekanje u redu.

Za sudjelovanje u ovoj akciji navijači koji su kupili ulaznicu za Dinamo - Inter ONLINE putem, trebat će na Ticket pointu u radnom vremenu predočiti isprintanu papirnatu ulaznicu/papir potvrde o kupovini. Termini će biti objavljeni sa svim informacijama o ulaznicama za utakmicu Dinamo - Hajduk, sredinom mjeseca.


SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...