Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Komentar nakon utakmice

Trener Mamić: Bilo je teško, ali pobjeda je zato još slađa

- Čestitam momčadi na pobjedi u derbiju, odigrali smo tešku i veliku utakmicu, a čestitam i Hajduku na sjajnoj igri, radio nam je puno problema - istaknuo je trener Zoran Mamić nakon maksimirskog derbija u kojem je njegova momčad rezultatskim preokretom svladala Hajduk s 3:1.

– Na kraju smo zasluženo pobijedili iako smo i prije same utakmice, ali i za vrijeme dvoboja, imali velikih problema. Startali smo s nekoliko igrača koji su imali crijevnu virozu, a vrlo brzo su došle i dvije ozljede. Bilo je jako teško, ali tim više je pobjeda slađa. Bojim se da bi, s obzirom na prve prognoze, Moharramijeva ozljeda mogla biti teža, ali dok ne vidimo magnetsku rezonancu ne možemo ništa konkretno tvrditi. Zabili smo dva prekrasna gola, imali kontrolu, a kao što sam rekao u najavi, Hajduk poslije Dinama ima najbolje pojedince. Način kojim su se prezentirali u ovoj utakmici pokazuje da apsolutno spadaju u vrh hrvatskoga nogometa. Trkački nismo bili dobri, Majer je neko vrijeme bio izvan terena, Ademi i Theophile-Catherine imali su virozu, na silu smo morali mijenjati na poluvremenu jer smo u prvih 45 minuta već dvaput mijenjali što je značilo da u drugom dijelu imamo samo još jedan termin za izmjenu. A, imali smo Gavranovića koji je u zadnja dva dana na treningu osjetio neke bolove...

Iako nema običaj govoriti o suđenju, trener Mamić ovaj je put osjetio potrebu dodati:

– Moram reći nešto što me tišti. Ogorčen sam na suce, i to ne samo danas, jer napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u prošloj je utakmici u Velikoj Gorici pogrešno dosudio aut. I u svakoj utakmici bude nekoliko takvih grešaka kod dosuđenih auta. On sigurno nije znao da će se nakon tog auta dogoditi jedanaesterac za nas i da ćemo zabiti pogodak. Ali, dignula se cijela hajka oko tog auta. Međutim, ovo što su danas radili VAR soba i sudac je sramota. I takve nas odluke prate cijelu sezonu. Idemo analizirati cijelu sezonu, koliko je bilo pogrešnih odluka u korist Dinama, a koliko na štetu Dinama. Dva nedosuđena jedanaesterca za nas u prvom poluvremenu. Prvi je bio na Majeru i ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira. Kasnije i jedanaesterac na Gavranoviću i VAR ne reagira. Nemoguće je da se nijedan ne svira. Užasno je loše suđenje Dinamu ove sezone, a stvara se nekakva fama da se nama pomaže s jednim autom! Recite još jednu pogrešnu kapitalnu odluku ove sezone, a da je bila u korist Dinama. Mislim da je i javnost danas mogla sve vidjeti.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...