Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nakon utakmice

Trener Mamić: Sretni smo što nema ozljeda

- Sretan sam što smo utakmicu završili bez ozljeda - istaknuo je trener Zoran Mamić neposredno nakon pripremnoga dvoboja u Rovinju gdje je njegova momčad svladala iznimno oštru, a na trenutke i naglašeno grubu momčad mađarskog MOL Fehervara s 2:1.

  – Jedino Joško Gvardiol ima manjih problema, još je prije dva dana na treningu uganuo gležanj, na ovoj je utakmici to ponovno osjetio pa nismo htjeli previše riskirati i zato je rano izašao. Bila je to vrlo gruba, teška utakmica, ne bi se reklo prijateljska. Što se tiče same igre, mogu reći da je obrambeni dio ovom prilikom bio nešto bolji nego vezni rad i napad, ali sve je to razumljivo, momčad je 10 dana jako naporno trenirala, noge su još uvijek teške, nedostaje svježine, ali imamo nekoliko dana vremena do prve utakmice i siguran sam da ćemo biti dobri.

  Proljetna polusezona počet će 19. siječnja kad je na maksimirskom travnjaku na rasporedu ranije odgođena prvenstvena utakmica protiv Rijeke.

  – Znamo da je Rijeka jako dobra, agresivna, čvrsta i organizirana momčad koja može biti vrlo opasna. Ali, mi se moramo usredotočiti na nas da budemo na onakvoj razini na kakvoj smo trenirali ovih dana i na kakvoj smo završili prvi dio sezone. U tom slučaju neće biti problema.

  Dvobojem protiv Mađara ujedno su i zaključene Dinamove pripreme u Rovinju.

  – Zadovoljan sam je jer je sve prošle bez gotovo ikakvih ozljeda, odradili smo ono što smo planirali pa čak i više od toga. Svi su igrači pokazali želju, htijenje i energiju i to je ono najvažnije – zaključio je trener Mamić.