Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Uoči Šibenika

Trener Mamić: U Šibeniku moramo biti na visokoj razini

Šibenčani utakmicu čekaju raširenih krila sedam dana nakon pobjede protiv Hajduka na Poljudu, dok Dinamo na megdan na Šubićevac odlazi samo tri dana nakon remija protiv nizozemskog Feyenoorda na startu Europa lige. U takvom će se ozračju, dakle, u nedjelju, 25. listopada u 15 sati, sučeliti Šibenik i Dinamo u dvoboju devetog prvenstvenog kola.

Sigurno je da im je pobjeda protiv Hajduka dala dodatnu motivaciju i samopouzdanje, a ta pobjeda u Splitu samo potvrđuje da se radi o dobroj momčadi. Rezultati Šibenika su možda ispod onoga što prikazuju samom igrom. Njihova momčad igra dobro, atraktivno, zaslužili su osvojiti više bodova. Mi trebamo biti jako dobri i na visokoj razini da bismo u utakmicu krenuli onako kako želimo, da osvojimo sva tri boda – istaknuo je trener Mamić.

Maksimirska družina ponovno ulazi u žešći ritam s dvjema utakmicama tjedno pa bismo vjerojatno mogli očekivati i rotacije unutar same momčadi.

Sad igramo stalno, u ritmu nedjelja – četvrtak i jasno je da to iziskuje određene promjene u sastavu. Bit će tih promjena i u ovoj utakmici, a konkretne ćemo detalje saznati nakon treninga, vidjet ćemo kakva je situacija pa ćemo odrediti sastav.

U kakvom su stanju Arijan Ademi i Mario Gavranović nakon rovovske borbe i zadobivenih udaraca u okršaju protiv Feyenoorda?

S Ademijem je sve u redu osim što ima tri šava. Stanje s Gavranovićem vidjet ćemo još nakon zadnjeg treninga, ali ne bi trebalo biti problema koji bi ga udaljili s terena na više dana. Nadam se da ćemo složiti dobru i moćnu momčad – zaključio je trener Mamić.   

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...