Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Osijek na Maksimiru

Na utakmici 31. kola HT Prve lige GNK Dinamo - NK Osijek, u subotu 27. lipnja s početkom u 20:00h na stadionu Maksimir bit će dozvoljen ulazak gledateljima.

U nastavku donosimo sve važne informacije o ulaznicama i organizaciji utakmice.


KAPACITET STADIONA MAKSIMIR

S obzirom da za tribinu istok još nije određen utjecaj potresa na statiku i druge elemente tribine, za utakmicu s Osijekom za gledatelje će biti otvorene tribine: zapad dolje i gore, sjever dolje i sjever gore te tribina jug za gostujuće navijače.

U skladu s propisanim mjerama HZJZ-a koje glase da maksimalan broj osoba u gledateljstvu ne smije prelaziti 1/3 kapaciteta na tribinama, za utakmicu Dinamo - Osijek za gledatelje će biti otvorene sljedeće tribine:

Zapad dolje - kapacitet 2123 (vlasnika godišnjih ulaznica 2728)

Zapad gore - kapacitet 1444

Sjever dolje - kapacitet 1650 (vlasnika godišnjih ulaznica 1318)

Sjever gore - kapacitet 1503

Jug - kapacitet 1310 - gostujući navijači (NK Osijek)


PRIORITET - GODIŠNJE ULAZNICE

Prioritet preuzimanja besplatnih ulaznica (pozivnica) za utakmicu Dinamo - Osijek imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20.

REDOSLIJED POPUNJAVANJA KAPACITETA

Tribine će se za utakmicu Dinamo - Osijek popunjavati prema redoslijedu preuzimanja besplatnih ulaznica, prioritetno za vlasnike godišnjih ulaznica, zatim za članove GNK Dinamo, a nakon završetka takve procedure bit će u prodaju pušten preostali broj ulaznica.

- Godišnje ulaznice za zapad dolje - jednokratne ulaznice za zapad dolje do popune kapaciteta nakon čega će vlasnici godišnjih za tribinu zapad dolje moći preuzeti ulaznicu za tribinu sjever gore

- Godišnje ulaznice za istok - jednokratne ulaznice za zapad gore (nakon popune kapaciteta – sjever gore)

- Godišnje ulaznice za sjever dolje - jednokratne ulaznice za sjever dolje


TERMINI PREUZIMANJA I KUPOVINE ULAZNICA 

Srijeda 24.06.

1. Online preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica

https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/

- od 10:00 sati

Online rezervacija pozivnica isključivo na temelju godišnje ulaznice. Pozivnice se generiraju nenumerirane i s njima se ulazi nas stadion, a izrađivat će se automatski na ime i prezime nositelja godišnje ulaznice čiji je barkod prijavljen u sustav prilikom online rezervacije pozivnice. Online pogodnost ne vrijedi za članove.

Četvrtak 25.6.

1. Online preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica

2. Ticket point kod stadiona Maksimir - osobno preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica

- od 11 do 19 sati

- jedna osoba može preuzeti maksimalno 1 jednokratnu besplatnu ulaznicu

Petak 26.06.

1. Online preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica

2. Ticket point kod stadiona Maksimir - osobno preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica

- od 11 do 19 sati

- jedna osoba može preuzeti maksimalno 1 jednokratnu besplatnu ulaznicu

3. Pravo preuzimanja besplatnih ulaznica (pozivnica) za članove GNK Dinamo koji koriste pogodnost ulaznica za besplatne 4 utakmice (tribina sjever dolje i sjever gore) isključivo na Ticket pointu

Subota 27.6.

1. Online preuzimanje besplatnih ulaznica (pozivnica) za vlasnike godišnjih ulaznica

2. Nema osobnog preuzimanja besplatnih ulaznica za vlasnike godišnjih ulaznica na Ticket pointu na dan utakmice

3. Pravo preuzimanja besplatnih ulaznica (pozivnica) za članove GNK Dinamo koji koriste pogodnost ulaznica za besplatne 4 utakmice (tribina sjever dolje ili sjever gore) isključivo na Ticket pointu

- od 10 do 20:45 sati

- jedna osoba može preuzeti maksimalno 1 jednokratnu besplatnu ulaznicu

4. Slobodna prodaja na Ticket pointu na dan utakmice za sve ostale navijače

Tribina sjever dolje 30 kuna

Tribina sjever gore 30 kuna


GOSTUJUĆI NAVIJAČI

Navijači NK Osijek ulaznice za tribinu Jug po cijeni od 30 kuna mogu kupiti

- u subotu, 27.6. od 10h na Ticket pointu ili od 17h na blagajni Jug


VAŽNA NAPOMENA! 

Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta.

U slučaju da na dan utakmice ostane slobodnih ulaznica GNK Dinamo preostale će ulaznice pustiti u slobodnu prodaju.

Članovi GNK Dinamo mogu preuzeti svoju besplatnu ulaznicu (pozivnicu) do trenutka popune dopuštenog kapaciteta, u petak i subotu.


PROCEDURA PREUZIMANJA BESPLATNE ULAZNICE (POZIVNICE) ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20. mogu preuzeti svoju besplatnu jednokratnu ulaznicu (pozivnicu) za utakmicu Dinamo - Osijek poštujući sljedeću proceduru:

KORAK 1

Vlasnici godišnjih ulaznica

- Preuzimanje besplatne ulaznice online putem na https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ od srijede, 24. lipnja. Online preuzimanje besplatnih ulaznica ne vrijedi za članove kluba. Članovi moraju ulaznicu preuzeti osobno na Ticket pointu prema rasporedu (petak i subota)

- Dolazak na Ticket point stadiona Maksimir u četvrtak, 25.6. od 11 do 19 sati ili u petak 26.6. od 11 do 19 sati

Članovi GNK Dinamo

- Dolazak na Ticket point stadiona Maksimir u petak, 26.6. od 11 do 19 sati ili u subotu 27.6. od 10 do 20:45 sati

Ostali navijači (slobodna prodaja)

- na dan utakmice, u subotu 27.6., osobno na Ticket pointu od 10 do 20:45 sati

Za utakmicu Dinamo - Osijek ne vrijedi numeracija sjedala (red i broj sjedalice) koje su do sada koristili vlasnici godišnjih ulaznica.

U ovim specifičnim okolnostima, a sukladno propisanim mjerama i preporukama (''Na tribinama predviđenim za gledateljstvo osobe smiju sjediti na način da su udaljene 1,5 metar jedna od druge odnosno preporučuje se da maksimalan broj osoba u gledateljstvu ne prelazi 1/3 kapaciteta na tribinama.

Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.'') te u skladu s izmjenama uobičajenih procedura i organizacije, molimo vlasnike godišnjih ulaznica da ne sjedaju na svoja uobičajena mjesta, ukoliko su ista već popunjena ili ukoliko su inače bila jedna do drugih, već da u skladu s mjerama sjednu na neko drugo mjesto na tribini te na mjesta koja su dovoljno udaljena jedno od drugog, u skladu s mjerama (1.5 metar).

KORAK 2

Svaka je ulaznica personalizirana, glasi na ime i prezime te pripada vlasniku godišnje ulaznice, a samim time nije prenosiva na druge osobe. Svaki  gledatelj mora predočiti osobnu iskaznicu.

KORAK 3

Ulazak na stadion Maksimir nije moguć s godišnjom ulaznicom, već vlasnici godišnjih ulaznica MORAJU preuzeti svoju besplatnu ulaznicu te ju imati fizički sa sobom.

Na stadion se ulazi ISKLJUČIVO s jednokratnom ulaznicom za utakmicu Dinamo - Osijek koja glasi na vlasnika godišnje ulaznice.

Ukoliko osoba sa sobom ima godišnju ulaznicu, ali nema jednokratnu ulaznicu koju je potrebno dobiti prema navedenoj proceduri, neće biti moguće ući na stadion.


ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Sukladno odluci HZJZ-a o maksimalnom dopuštenom kapacitetu gledatelja, za osobe u invalidskim kolicima bit će dostupna 1/3 kapaciteta podesta na zapadnoj tribini, što znači mogućnost prijave za maksimalno 8 osoba u invalidskim kolicima za besplatne ulaznice, i dodatnih maksimalnih 8 osoba u njihovoj pratnji.

Pratnja nije obavezna.

PRIJAVE

Prijave će biti moguće putem aplikacije na web stranici https://osi.gnkdinamo.hr/, u srijedu 24.6. od 10:00h ujutro do popune kapaciteta.

Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će službeni odgovor kluba.

Preuzimanje ulaznica bit će moguće uz predočenje osobnog dokumenta prije utakmice, na porti GNK Dinamo, za navijače kojima su odobreni zahtjevi.


OTVARANJE STADIONA MAKSIMIR 27.6.

Stadion Maksimir otvara se u 19:00 sati.

EVIDENCIJA GLEDATELJA

U obvezi smo uspostaviti sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime, prezime, telefonski broj osobe.

RASPORED SJEDENJA I MAKSIMALAN BROJ GLEDATELJA

Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

OSTALE PREPORUKE

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

Fizička udaljenost

Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

Sve preporuke možete pronaći na linku:

https://www.hns-cff.hr/files/documents/18948/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdf

 

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...