Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nenad Bjelica

Zadovoljan sam igrom i ponosan na svoju momčad

 

  Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, cjelokupnom utakmicom, čestitao bih dečkima na zasluženoj pobjedi, istaknuo je Dinamov trener Nenad Bjelica nakon prvenstvene pobjede protiv Varaždina s 1:0.

  – Mislim da smo odigrali dobro u jednoj teškoj kulisi, u teškoj situaciji s obzirom na ovu utakmicu koja nas čeka u srijedu i koja je praktički i nama i vama i navijačima u glavi cijelo vrijeme. Odradili smo utakmicu vrlo kvalitetno, profesionalno i ozbiljno i jako sam ponosan na ono što su igrači pokazali. Nedostajalo nam je efikasnosti, nešto smo mi promašili, nešto je obranio njihov vratar kojem ovom prilikom želim i čestitati. Isto tako, čestitam i Varaždinu na kvalitetnoj utakmici, dobro su se branili, čekali su prilike iz kontri i oni su ih sad u Maksimiru imali više nego neke momčadi koje se bore za naslov prvaka – dodao je trener Bjelica.

  Dinamo je i ovaj put stvarao brojne prilike, ali je realizirao samo jednu.

  – To je nogomet, moramo prihvatiti da smo u takvoj fazi gdje teško postižemo pogotke. Bio bih zabrinut da ne stvaramo prilike, ali mi ih stvaramo, i to neovisno o suparniku, je li to Hajduk ili Varaždin. Uvijek stvorimo sedam, osam vrlo izglednih prilika. Realizacija će doći, u to sam siguran. Doći će kad nam najviše bude trebalo.

  Maksimirski vratar Dominik LIvaković praktički niti nije imao posla, ali nakon 88. minute obranio je tri udarca.

  – Dobro, Livaković je prvi vratar druge najbolje reprezentacije na svijetu, od njega se očekuje da ovakve lopte obrani bez obzira na hladnoću i na sve ostalo. Mi smo jako sretni što je on s nama i što se razvija kao golman na ovaj način. Da, nije lako biti besposlen 88 minuta i onda reagirati, zaustaviti tešku loptu. On je vrhunski vratar, vrhunski dečko i profesionalac. Livaković je u ovom trenutku među pet, šest najboljih vratara u Europi – zaključio je trener Bjelica.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...