Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Odlična najava srijede:

Zaslužena pobjeda u kojoj su navijači mogli uživati

- Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo slavili. Na početku nam je trebalo 20-ak minuta da se "ufuramo", ali onda smo počeli nizati priliku za prilikom i vjerujem da su navijači mogli biti zadovoljni. Nakon dugo vremena je bilo lijepo vrijeme, sunčano i dosta toplo tako da se nadam da će u srijedu na Hajduku biti još više gledatelja. Već je danas bilo lijepo puno puta čuti pljesak s tribina – Marko Rog.

- Naravno da smo zadovoljni pobjedom i načinom na koji smo došli do nje. Dominirali smo cijelu utakmicu i konačan rezultat to i pokazuje, a mogli smo zabiti još golova. Sigurno da sam jako sretan i zbog svojeg gola; ipak sam napadač. Odlično radim, treniram i znao sam da će mi se prije ili kasnije to vratiti, ali ne živi se od jučer i već razmišljam o srijedi, Hajduku i novoj utakmici – Angelo Henriquez.

- Jako dobra utakmica i zaslužena pobjeda. S nova tri boda smo povećali prednost ispred Rijeke, sada je to četiri boda i na nama je nastaviti pobjeđivati. Nakon početka prvog dijela u kojem smo se zagrijavali smo stvarno bili dosta dobri, imali puno prilika i mogli smo zabiti čak i više golova, ali njihov golman je nekoliko puta sjajno reagirao. Pobjeda je tu, a sada se okrećemo Hajduku i srijedi – Mario Musa.

- Puno je bitnije od moje igre, gola i izborenog penala da smo dobili utakmicu i upisali nove bodove. Igrali smo dobro, bili bolji suparnik, stvorili puno šansi i zasluženo slavili. Je li gotova borba za naslov prvaka? Naravno da nije, ali smo si ovom pobjedom ipak malo olakšali put do naslova. Četiri boda je više od dva, zar ne? – Jeremy Taravel.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...