Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Vraćaju se Sigali i Pinto:

Želim​o dobru igru i pravi rezultat

Dinamo se u nedjelju vraća u Maksimir kada od 15 sati dočekuje Istru 1961. Trener Modrih Zoran Mamić dan uoči utakmice najavio je posljednji susret uoči reprezentativne stanke.

- Nakon serije slabih rezultata nemamo alternativu nego uz dobru igru osvojiti i tri boda. Stanje na ljestvici je kakvo je, znamo za naređenje Uprave i uz sav respekt prema protivniku želimo pokazati dobru igru i ostvariti pravi rezultat – rekao je trener u uvodu pa napokon donio i neke lijepe vijesti od liječničke službe.

- Imaju juniorsko prvenstvo, Ligu prvaka gdje će vjerujemo proći dalje, tu je B momčad pa tek onda seniorska ekipa. Svakodnevno vodimo računa i pričamo o njima, oni su budućnost našeg kluba, a hoće li netko prije ili kasnije doći do prve ekipe ovisi o puno faktora – ispričao je trener o fantastičnoj mladoj momčadi Dinama i kada će početi dobivati prilike u prvoj momčadi.

- U konkurenciju se nakon ozljeda vraćaju Pinto i Sigali, a zbog tri žuta kartona ne možemo računati na Goncala  - ispričao je trener pa se osvrnuo na jučerašnje izjave izvršnog predsjednika Zdravka Mamića koji je pred momčad stavio jasan cilj: minimalno 19 pobjeda do kraja prvenstva: - Nije nam to pritisak jer je moj stav gotovo isti, a nema razloga da ne bude tako. Naravno, neće biti jednostavno i moramo se baciti na glavu, ali momčad to može i vjerujem da će biti tako.

Naravno, trener je prokomentirao i situaciju oko Ante Ćorića koji očekivano neće konkurirati za utakmicu protiv Istre: - Naravno da sam neugodno iznenađen njegovim istupom, no Dinamo i ja kao trener stojimo iza riječi koje smo rekli jučer. Ipak Ante očito, posebno nakon novih njegovih izjava u medijima, niti glavom niti željom nije spreman sutra igrati tako da neće konkurirati za utakmicu. Nakon toga ćemo shodno ponašanjem i radom vidjeti kada će igrati.

Mladi igrač će, naravno, biti kažnjen zbog izjava u medijima kojima je naštetio imidžu kluba i prekršio klupski pravilnik, no trener se nije htio posebno osvrtati na njegove izjave: - Kaznu ću sigurno prvo reći njemu. Općenito, nemam ništa za reći preko novina. Rekao sam njemu jučer, a za njega i sve igrače su moja vrata uvijek otvorena i mogu uvijek doći. Portali i novine nisu mjesto gdje ću komunicirati s Antom. Kada smo zadnji put razgovarali prije jučer? Prekjučer.

- Ante očito, posebno nakon novih njegovih izjava u medijima, niti glavom niti željom nije spreman sutra igrati tako da neće konkurirati za utakmicu. Malo je čudna i apsurdna situacija jer se radi o dečku od 18 godina koji je odigrao 60-ak minuta za prvu momčad, a ja sam mu dao kapetansku traku i stavio ga sa 16 godina u prvu momčad. Ipak, Dinamo i ja kao trener stojimo iza riječi koje smo rekli jučer.

Trener je na pitanje "je li se ikada susreo s ovakvim slučajem u karijeri" odgovorio: - Ne, nisam se nikada u karijeri susreo s ovakvim slučajem. Posebno jer se radi o dečku od 18 godina koji je odigrao 60-ak minuta za prvu momčad, a ja sam mu dao kapetansku traku i stavio ga sa 16 godina u prvu momčad. Velim, malo je čudna i apsurdna situacija, ali tako je kako je.

Na pitanje o "problemu u komunikaciji" je trener rekao: - To morate pitati njega – da bi na mogućnost odlaska Ćorića iz Dinama poručio: - Ako mi budemo zadovoljni ponudom onda postoji mogućnost; inače ne. On je punoljetan i kao takav je potpisao ugovor koji nosi prava i obaveze. 

Utakmica s Istrom počinje u 15 sati, a cijene su vrlo pristupačnih 10 kuna sjever, 20 kuna istok i 30 kuna zapad. Nakon susreta slijedi dvotjedna stanka zbog reprezentativnih obaveza.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...