Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Osobe s invaliditetom

GNK Dinamo Zagreb

Koliki je kapacitet podesta za osobe u invalidskim kolicima, smješten ispod tribine zapad dolje?

50 mjesta

Kome je podest namijenjen?

Podest je prema propozicijama UEFA-e i kluba namijenjen isključivo osobama u invalidskim kolicima. Podest NIJE namijenjen osobama s drugim oblicima tjelesnih oštećenja.

Mogu li osobe u invalidskim kolicima povesti pratnju na utakmicu?

Za osobe u invalidskim kolicima predviđeno je da, prozivoljno, na utakmicu mogu povesti jednu osobu u pratnji.

Treba li osoba u pratnji posebnu ulaznicu?

Ne treba. Jedna ulaznica vrijedi za osobu u invalidskim kolicima i osobu koja je s njom u pratnji. Osoba u pratnji dobit će posebnu akreditaciju za kretanje kao pratnja osobi u invalidskim kolicima. Ulaznice i akreditacije personalizirane su, glase na ime i prezime i nisu prenosive.

Koja je cijena ulaznice za osobu u invalidskim kolicima za podest?

Klub je donio odluku da je ulaznica za podest za osobe u invalidskim kolicima koja vrijedi za osobu u kolicima i jednu osobu u pratnji u ovom trenutku besplatna.

Kako je moguće dobiti ulaznicu za podest za osobe u invalidskim kolicima?

Potrebno je prijaviti se prije SVAKE utakmice na e-mail [email protected] (HT Prva liga, Kup, UEFA).

Podaci za prijavu su:

Kod prve prijave

- uvjerenje o invaliditetu, ime i prezime te datum rođenja za osobu u invalidskim kolicima te za osobu u pratnji

Kod kasnijih prijava

- ime i prezime te datum rođenja za osobu u invalidskim kolicima i osobu u pratnji


VAŽNO!

Prije UEFA utakmica i derbi utakmica postoji mogućnost da zbog velikog interesa klub objavi obavijest na web stranici www.gnkdinamo.hr vijest da je kapacitet osoba popunjen.


Koja je cijena ulaznice za osobu u invalidskim kolicima za podest za UEFA natjecanja?

Ulaznica je besplatna, ali postoji ograničen broj prijava, posebno kada se radi o utakmicama A kategorije (derbi utakmice i UEFA utakmice). Prije svake takve utakmice ukoliko ima potrebe Dinamo obavještava navijače s invaliditetom putem vijesti na službenoj web stranici. Molimo da prije UEFA utakmica pratite web stranicu kluba ili kontaktirate klub na navedene kontakte.


Koja je cijena ulaznice za osobe s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima?

GNK Dinamo nije obvezan osigurati besplatne ulaznice za navijače s invaliditetom, međutim može iznimno ustupiti ulaznice za određene udruge ili pojedince, ovisno o okolnostima, vrsti utakmice i kapacitetu slobodnih mjesta na tribini.

Za dogovor oko ulaznica za navijače s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima molimo kontaktirati časnicu za navijače s invaliditetom Ivu Cigrovskij na e-mail: [email protected].

Gdje su smještene osobe s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima?

Navijači s invaliditetom koji nisu u invalidskim kolicima, a kojima klub odobri ulaznice, smješteni su obično u prve redove na tribini zapad maksimirskog stadiona, kako bi njihova mjesta bila što pristupačnija i bliža ulazima (tzv. easy access seats). Nažalost, ne postoji mogućnost kretanja dizalom do mjesta na tribini, a infrastruktura stadiona uvjetuje prelazak stepenica čak i do tih sjedala u prvom redu.

Navijači s invaliditetom koji nisu u invalidskim kolicima mogu kupiti ulaznice u slobodnoj prodaji za svaku utakmicu i cijena ulaznice ista je kao za sve navijače za svaku pojedinu tribinu, a iznimno klub može odobriti individualne besplatne ulaznice.


Koji je najlakši način za doći vozilom do stadiona?

Sa strane Borongaja ili sa strane Maksimirske ceste. Na dan utakmica moguće su posebne prometne regulacije od strane MUP-a pa su neke prilazne ceste ponekad zatvorene za javnost neposredno prije same utakmice.

Mogu li parkirati kod stadiona za vrijeme utakmica?

Za vrijeme utakmica postoje točke ispod zapadne tribine gdje možete doći vozilom – drop-off i pick-up točke.

Za parking akreditaciju koja osigurava eventualno parking mjesto (ukoliko ima slobodnih mjesta na raspolaganju) potrebno je javiti se na e-mail s upitom za parking akreditaciju. E-mail adresa je [email protected]

Klub ne može garantirati niti je obvezan prijavljenima osigurati parking propusnicu, već to ovisi o vrsti utakmice, propozicijama prijava, kapacitetu parkinga, i to za svaku pojedinu utakmicu.

Koga mogu kontaktirati s nekim pojedinačnim konkretnim upitom?

Časnicu za osobe s invaliditetom Ivu Cigrovskij na e-mail [email protected].

Koga mogu kontaktirati oko KUPOVINE ulaznica za tribine?

Odjel za ulaznice na e-mail [email protected]

Naime, besplatne ulaznice na raspolaganju su samo za navijače u invalidskim kolicima za poseban podest za osobe u invalidskim kolicima na zapadnoj tribini. Svi ostali navijači, osim u slučaju odobrenja kluba, mogu kupiti ulaznice po pripadajućim cijenama za pojedine utakmice.


Kako slijepe i slabovidne osobe mogu sudjelovati u audiodeskripcije utakmica Dinama na stadionu Maksimir?

GNK Dinamo za određene će utakmice Dinama na Maksimiru, u suradnji s Udrugom slijepih Zagreb, organizirati audiodeskripciju što znači da će za slijepe i slabovidne navijače osigurati prijenos utakmice putem posebnih uređaja.

Projekt se provodi samo na određenim utakmicama, a za dodatne upite ili prijave potrebno je kontaktirati primarno Udrugu slijepih Zagreb.

Kontakt

[email protected]

01/4876-336


HRVATSKA REPREZENTACIJA

Kakva je procedura oko ulaznica za navijače s invaliditetom za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije na stadionu Maksimir?

Za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije na Maksimiru potrebno je kontaktirati Hrvatski nogometni savez koji je organizator utakmica reprezentacije.

GNK Dinamo nije uključen u organizaciju utakmice hrvatske reprezentacije niti u distribuciju i proces prijava navijača s invaliditetom za utakmice reprezentacije na stadionu Maksimir.

Web stranica: http://hns-cff.hr/