Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Pitanja

Koliki je kapacitet podesta za osobe u invalidskim kolicima, smješten ispod tribine zapad dolje?

30 mjesta za osobe u invalidskim kolicima i za osobe u njihovoj pratnji.

Kome je podest namijenjen?

Podest je prema propozicijama UEFA-e i kluba namijenjen isključivo osobama u invalidskim kolicima. Podest NIJE namijenjen osobama s drugim oblicima tjelesnih oštećenja niti je namijenjen osobama koje za kretanje koriste ortopedska pomagala.

Mogu li osobe u invalidskim kolicima povesti pratnju na utakmicu?

Za osobe u invalidskim kolicima predviđeno je da, prozivoljno, na utakmicu mogu povesti jednu osobu u pratnji, međutim to nije obavezno.

Treba li osoba u pratnji posebnu ulaznicu?

Jedna ulaznica vrijedi za osobu u invalidskim kolicima, a prijavljena osoba u pratnji dobit će na svoje osobne podatke akreditaciju za ulazak na stadion. Ulaznice i akreditacije personalizirane su, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Osobe na koje glase ulaznica i akreditacija preuzimaju odgovornost za ponašanje za vrijeme boravka na stadionu Maksimir.

Koja je cijena ulaznice za osobu u invalidskim kolicima za podest?

Klub je donio odluku da je ulaznica za podest za osobe u invalidskim kolicima koja vrijedi za osobu u kolicima i jednu osobu u pratnji u ovom trenutku besplatna.

Kako je moguće dobiti ulaznicu za podest za osobe u invalidskim kolicima?

Prije svake utakmice potrebno se prijaviti na web stranici osi.gnkdinamo.hr uz upisivanje osobnih podataka koji se traže od osobe koja se prijavljuje i osobe u pratnji.

Prijave su za svaku utakmicu u određenom terminu, a svi detalji objavljuju se na www.gnkdinamo.hr u vijesti o prodaji ulaznica.

KAKO IZGLEDA STRANICA ZA PRIJAVU

 

Obavezni su podaci: ime i prezime te datum rođenja osobe u invalidskim kolicima, ime i prezime te datum rođenja osobe u pratnji, parking propusnica i registracija vozila

Kod prve prijave

- kod prve prijave potrebno je OBAVEZNO na web stranici osi.gnkdinamo.hr poslati sve podatke i priložiti dokument - uvjerenje o invaliditetu

- kod kasnije prijave nije potrebno svaki put slati uvjerenje/dokument o invaliditetu

PRIMJER APLIKACIJE

Kako znati da je zahtjev odobren?

Nakon što se unesu podaci u aplikaciju na web stranici osi.gnkdinamo.hr, na ekranu će se ispisati obavijest da je prijava zaprimljena te da će klub kontaktirati prijavljene osobe o tome je li zahtjev odobren ili nije.

Ukoliko se na ekranu ne ispiše poruka da je prijava uspješno poslana - znači da prijava u tom slučaju nije dobro ispunjena i potrebno je unijeti podatke ponovno sve dok se ne pojavi poruka da je prijava uspješno poslana.

Ukoliko se unese veći broj prijava za istu osobu, na odobrenje se uzima zahtjev poslan prvi prema redoslijedu.

GNK Dinamo ne može odgovarati za prijave koje nisu vidljive u sustavu.

Osobe čije su prijave USPJEŠNO poslane dobit će na uneseni e-mail poruku sljedećeg sadržaja:

Poštovani/a, zaprimili smo prijavu za ulaznicu za utakmicu Dinamo vs ''protivnik'' (datum, vrijeme). U slučaju potrebnih dodatnih informacija kontaktirat će vas netko iz kluba na e-mail koji ste unijeli. Osobe kojima će zahtjev biti odobren dobit će odgovor od strane GNK Dinamo, s detaljima o preuzimanju. Prijave se odobravaju prema redoslijedu prijave od početka prijava do 36 sati prije početka utakmice ili do popunjena kapaciteta od 50 osoba. 


VAŽNO!

Prije UEFA utakmica postoji mogućnost brzog popunjenja kapaciteta od 30 mjesta, o čemu će klub odmah objaviti obavijest na web stranici www.gnkdinamo.hr kako se navijače dalje ne bi prijavljivali.

Kod svake prijave dopušta se određen broj prijava izvan kapaciteta koji se nalaze na listi čekanja, a ukoliko netko od osoba s odobrenih zahtjevima odustane od dolaska na utakmicu - ulaznice se ustupaju prvom idućem navijaču prijavljenom na listi čekanja.

Isto vrijedi i za parking propusnice, sukladno kapacitetu ukoliko netko odustane od parking propusnice - ista se dodijeljuje prvom idućem navijaču prijavljenom za parking propusnicu koji je na listi čekanja za parking.

Zbog ograničenog kapaciteta podesta te zbog mjera sigurnosti, klub može odobriti maksimalno 30 ulaznica za navijače u invalidskim kolicima i njihovu pratnju. Broj parking propusnica za svaku je utakmicu pojedinačan i ograničen. Prijave za utakmicu odobravaju se prema redoslijedu prijave.

Koja je cijena ulaznice za osobu u invalidskim kolicima za podest za UEFA natjecanja?

Ulaznica je prema odluci GNK Dinamo besplatna, a osoba u pratnji dobiva akreditaciju koju je potrebno imati vidno istaknutu za vrijeme utakmice.

Gdje su smještene osobe s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima?

Navijači s invaliditetom koji nisu u invalidskim kolicima, a kojima klub odobri ulaznice, smješteni su obično u prve redove na tribini zapad maksimirskog stadiona, kako bi njihova mjesta bila što pristupačnija i bliža ulazima (tzv. easy access seats). Nažalost, ne postoji mogućnost kretanja dizalom do mjesta na tribini, a infrastruktura stadiona uvjetuje prelazak stepenica čak i do tih sjedala u prvom redu.

Navijači s invaliditetom koji nisu u invalidskim kolicima mogu kupiti ulaznice u slobodnoj prodaji za svaku utakmicu i cijena ulaznice ista je kao za sve navijače za svaku pojedinu tribinu, a iznimno klub može odobriti individualne besplatne ulaznice.

Što ako imam privremenu ozljedu?

Privremene ozljede – navijači koji su vlasnici godišne ulaznice i imaju svoje mjesto ili navijači koji imaju pojedinačnu ulaznicu, ili bi kupili pojedinačnu ulaznicu, a nisu osobe u invalidskim kolicima već zbog trenutne ozljede ili zdravstvenog stanja koriste za kretanje neko pomagalo ili štake moraju se obratiti na adresu [email protected] nekoliko dana uoči utakmice. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i dozvolu od strane GNK Dinamo.

GNK Dinamo nije obvezan osobe s privremenim ozljedama smjestiti na podest za osobe s invaliditetom niti je zbog infrastrukture taj prostor predviđen za navijače koji koriste ortopedska pomagala.

Koji je najlakši način za doći vozilom do stadiona?

Sa strane Borongaja ili sa strane Maksimirske ceste. Na dan utakmica moguće su posebne prometne regulacije od strane MUP-a pa su neke prilazne ceste ponekad zatvorene za javnost neposredno prije same utakmice.

Mogu li parkirati kod stadiona za vrijeme utakmica?

Za vrijeme utakmica postoje točke ispod zapadne tribine gdje možete doći vozilom – drop-off i pick-up točke.

Za parking akreditaciju koja osigurava eventualno parking mjesto (ukoliko ima slobodnih mjesta na raspolaganju) potrebno je javiti se na e-mail s upitom za parking akreditaciju. Kapacitet parking mjesta iznimno je ograničen i prijava za parking propusnicu ne garantira dobivanje propusnice.

Klub nije obvezan prijavljenima osigurati parking propusnicu, već to ovisi o vrsti utakmice, propozicijama prijava, kapacitetu parkinga, i to za svaku pojedinu utakmicu.

Koga mogu kontaktirati s nekim pojedinačnim konkretnim upitom?

Časnicu za osobe s invaliditetom na e-mail [email protected].

Koga mogu kontaktirati oko KUPOVINE ulaznica za tribine?

Odjel za ulaznice na e-mail [email protected].

Naime, besplatne ulaznice na raspolaganju su samo za navijače u invalidskim kolicima za poseban podest za osobe u invalidskim kolicima na zapadnoj tribini. Svi ostali navijači, osim u slučaju odobrenja kluba, mogu kupiti ulaznice po pripadajućim cijenama za pojedine utakmice.

Kako slijepe i slabovidne osobe mogu sudjelovati u audiodeskripcije utakmica Dinama na stadionu Maksimir?

GNK Dinamo primarno projekt provodi u suradnji s Udrugom slijepih Zagreb.

Postoji mogućnost provedbe projekta i za pojedine osobe koje nisu članovi Udruge slijepih Zagreb, no ta mogućnost ovisi o pojedinoj utakmici, projektu i drugim tehničkim i organizacijskim mogućnostima.

S upitima molimo javiti se na GNK Dinamo: [email protected]

Kontakt partnerske udruge

[email protected]

01/4876-336

Hrvatska reprezentacija

Kakva je procedura oko ulaznica za navijače s invaliditetom za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije na stadionu Maksimir?

Za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije na Maksimiru potrebno je kontaktirati Hrvatski nogometni savez koji je organizator utakmica reprezentacije.

GNK Dinamo nije uključen u organizaciju utakmice hrvatske reprezentacije niti u distribuciju i proces prijava navijača s invaliditetom za utakmice reprezentacije na stadionu Maksimir.

Web stranica: hns-cff.hr