Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Osobe s invaliditetom

GNK Dinamo Zagreb

GNK Dinamo nije nadležan za rezervaciju parking mjesta za osobe s invaliditetom niti može odrediti prioritet parkiranja na gradskom parkiralištu ispod zapadne tribine, na mjesta označena za vozila s naljepnicom pristupačnosti (za osobe s invaliditetom).

Kada su određena parking mjesta u nadležnosti kluba kao organizatora utakmice (SAMO NA DAN UTAKMICE), klub prema redoslijedu prijave navijača može odobriti određen broj parking propusnica.

Broj parking mjesta klub ne određuje samostalno, već u koordinaciji s UEFA-om, kada se radi o UEFA utakmicama.

U slučaju da iz organizacijskog razloga klub nije u mogućnosti osigurati parkirno mjesto, postoje pristupne točke stadionu Maksimir ispod zapadne tribine, na koje vozilo može dovesti osobe s invaliditetom prije utakmice te ih čekati nakon utakmice.


PARKING PROPUSNICA ZA VOZILA OSOBA U INVALIDSKIM KOLICIMA

Sukladno prijavama za besplatne ulaznice za osobe u invalidskim kolicima, klub iznimno može odobriti zahtjeve za parking propusnice u krugu stadiona.

Broj parking propusnica je ograničen, a klub osobno obavještava pojedine osobe o odobrenju ili odbijanju zahtjeva. Ovisno o sigurnosnim smjernicama organizatora utakmice, slobodnim kapacitetima i broju prijava, klub donosi odluke o odobrenju parking mjesta.

GNK Dinamo prema vodiču UEFA-e za gledatelje s invaliditetom, organizator je dužan osigurati 6% ukupnog kapaciteta parkinga u njegovoj nadležnosti za osobe u invalidskim kolicima.


GODIŠNJA PROPUSNICA

GNK Dinamo ne može odobriti godišnju parking propusnicu za mjesta za osobe s invaliditetom jer takva godišnja ulaznica ne postoji.