Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Parking

GNK Dinamo nije nadležan za rezervaciju parking mjesta za osobe s invaliditetom niti može odrediti prioritet parkiranja na gradskom parkiralištu ispod zapadne tribine, na mjesta označena za vozila s naljepnicom pristupačnosti (za osobe s invaliditetom).

Kada su određena parking mjesta u nadležnosti kluba kao organizatora utakmice (SAMO NA DAN UTAKMICE), klub prema redoslijedu prijave navijača može odobriti određen broj parking propusnica.

Broj parking mjesta klub ne određuje samostalno, već u koordinaciji s UEFA-om, kada se radi o UEFA utakmicama.

U slučaju da iz organizacijskog razloga klub nije u mogućnosti osigurati parkirno mjesto, postoje pristupne točke stadionu Maksimir ispod zapadne tribine, na koje vozilo može dovesti osobe s invaliditetom prije utakmice te ih čekati nakon utakmice.


Parking propusnica za vozila osoba u invalidskim kolicima

Sukladno prijavama za besplatne ulaznice za osobe u invalidskim kolicima, klub iznimno može odobriti zahtjeve za parking propusnice u krugu stadiona.

Broj parking propusnica je ograničen, a klub osobno obavještava pojedine osobe o odobrenju ili odbijanju zahtjeva. Ovisno o sigurnosnim smjernicama organizatora utakmice, slobodnim kapacitetima i broju prijava, klub donosi odluke o odobrenju parking mjesta.

GNK Dinamo prema vodiču UEFA-e za gledatelje s invaliditetom, organizator je dužan osigurati 6% ukupnog kapaciteta parkinga u njegovoj nadležnosti za osobe u invalidskim kolicima.


Godišnja propusnica

GNK Dinamo ne može odobriti godišnju parking propusnicu za mjesta za osobe s invaliditetom jer takva godišnja ulaznica ne postoji.