Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Osobe s invaliditetom

Za sva pitanja na temu pristupačnosti stadiona Maksimir, ulaznica za osobe s invaliditetom ili nekih drugih zahtjeva koji se odnose na osobe s invaliditetom možete se javiti na e-mail: [email protected]

GNK Dinamo posljednjih godina puno ulaže u odnos s osobama s invaliditetom koje su navijači Dinama i redovni posjetitelji utakmica kluba na Maksimiru kako bi im boravak na stadionu za vrijeme utakmica njihovog kluba učinio što ugodnijim.

Osim poboljšanja infrastrukture od 2013. godine kada je napravljena adaptacija stadiona te konstantnog traženja načina za poboljšanje svih aspekata boravka osoba s invaliditetom na stadionu, Dinamo ulaže i u izgradnju odnosa s pojedincima i udrugama osoba s invaliditetom. Uz osoban pristup i komunikaciju, sve je više navijača s invaliditetom na utakmicama Dinama, čime se dugoročno radi na sve većoj integraciji osoba s invaliditetom u nogomet, sport i društvo općenito.

PROJEKT - SLIJEPI I SLABOVIDNI NAVIJAČI NA MAKSIMIRU

Od svibnja 2017. godine Dinamo provodi projekt audio deskripcije utakmica Dinama na Maksimiru za slijepe i slabovidne navijače.

S obzirom na partnerstvo u projektu s Udrugom slijepih Zagreb prioritet za prijavu za dolazak na stadion Maksimir imaju članovi udruge, dok postoji mogućnosti i za uključenje pojedinaca mladih i odraslih koji nisu članovi, u slučaju nepopunjenog kapaciteta za pojedinu utakmicu.

Rezervacija mjesta za projekt audio deskripcije u ovom je trenutku moguća jedino kroz Udrugom slijepih Zagreb.

E-mail: [email protected]

GNK Dinamo provodi i projekt audio deskripcije online na YouTube kanalu, za pojedine utakmice, kako bi što veći broj slijepih i slabovidnih osoba mogao pratiti prijenos utakmica Dinama uživo.