Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nogometno-društvena odgovornost

Građanski nogometni klub Dinamo već niz godina aktivno djeluje u svojoj zajednici, ne samo lokalno već i na regionalnoj i nacionalnoj razini kako bi kroz svoje aktivnosti radio na promicanju jednakosti i jednakih mogućnosti u društvu općenito. Kroz svoje programe, bilo da ih provodi samostalno ili putem službene zaklade, Zaklade Nema predaje, klub se fokusira na kompletnu zajednicu, djecu, mlade, obitelji, stariju populaciju, navijače, legende kluba i različite skupine u društvu.

Kroz niz pojedinačnih akcija, kampanji i programa te uz niz dugoročnih projekata klub želi sustavno raditi na promociji ljudskih prava, pozitivnih društvenih vrijednosti i ispravnih oblika ponašanja. Nogomet otvara razne mogućnosti upravo u tim segmentima te ima snagu premostiti razlike, diskriminaciju i druge oblike netolerancije u društvu.

Nogomet je puno više od igre, utakmica, natjecanja, pobjeda i trofeja. On je savršena platforma i odličan alat putem kojeg zajedno možemo učiniti naše društvo boljim, pravednijim i inkluzivnijim za sve ljude.

Osim što kao najtrofejniji hrvatski nogometni klub želimo biti najbolji na nogometnom terenu, jednako tako želimo biti predvodnik društveno odgovornog djelovanja na našim prostorima. Pozivamo tom prilikom druge nogometne i sportske klubove, sportske organizacije i udruge, ali i sve naše sugrađane, na aktivno djelovanje s jedinim glavnim ciljem - kako bismo nogomet i društvo napravili što pristupačnijim za sve skupine u društvu: djecu, mlade, osobe starije životne dobi, osobe s invaliditetom, pripadnike manjina po bilo kojoj osnovi.

Glavna misija svih nas treba biti jasna i aktivna borba protiv rasizma, diskriminacije i bilo kojih drugih oblika netolerancije u društvu, na terenima i izvan nogometnih travnjaka.

NOGOMETNO-DRUŠTVENA STRATEGIJA

GNK Dinamo je u siječnju 2023. godine usvojio Nogometno-društvenu strategiju kluba za period do 2025. godine. Dokument je usvojen i od strane Hrvatskog nogometnog saveza, u sklopu licencniranja za sezonu 2023/24.

Kroz ovaj dokument  klub će aktivno raditi i dalje na ciljevima koji su već davno postavljeni kao jedini put koji vodi prema većoj jednakosti, jednakim pravima, jednakim mogućnostima i ravnopravnosti u našoj zajednici.

 

PREUZMI DOKUMENT ''Nogometno-društvena strategija GNK Dinamo 2023.-2025.''

Područja djelovanja strategije su:

  1. Jednakost i uključivost
  2. Antirasizam i antidiskriminacija
  3. Zaštita i dobrobit djece i mladih
  4. Nogomet za sve
  5. Zaštita okoliša

 

NAPOMENA

Želimo da dokument klupske strategije prije svega drugim pojedincima, udrugama, organizacijama, klubovima i savezima posluži kao primjer dobre prakse ili ishodište ideja za vlastite projekte u istom području.

GNK Dinamo otvoren je za dodatna pitanja i suradnju u području društveno odgovornog djelovanja. Kontakt e-mail za udruge i organizacije je [email protected].

 

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj i struktura dokumenta ''Nogometno-društvena strategija GNK Dinamo 2023.-2025.''  zaštićeni su autorskim pravom. Svako umnožavanje ili uporaba informacija te podataka, osobito tekstova, dijelova tekstova ili fotografija iziskuje prethodno ishođenje suglasnosti od strane GNK Dinamo.

Zahtjev za suglasnost zainteresirane udruge ili organizacije mogu dostaviti na [email protected].

Svako neovlašteno korištenje teksta ili fotografija kršenje je autorskih i srodnih prava i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja u medijima, na osobnim stranicama i društvenim mrežama.