Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Bleacher report: Dinamo ne prestaje proizvoditi talente

Američki portal Bleacher Report pisao je o Hrvatskoj kao "zemlji nepresušnih nogometnih talenata" te izabrao nove zvijezde koje dolaze. Naravno, među njima su i naši mladi igrači Ante Ćorić i Marko Pjaca.

Američki portal Bleacher Report pisao je o "zvijezdama koje dolaze" pa su se tako na popisu talentiranih mladih igrača iz Hrvatske našli naši 19-godišnji Marko Pjaca i 17-godišnji Ante Ćorić.

U uvodu teksta autor se vraća na ljeto i odlaske Alena Halilovića i Roberta Murića u Barcelonu odnosno Ajax te potom najavljuje pet novih mladića. Piše i o pomicanju granice kod odlaska mladih igrača u inozemstvo pa se prisjeća Luke Modrića koji je iz Dinama u Tottenham otišao s nepune 23 godine dok je danas ta granica znatno niža. Naravno, najveći svjetski klubovi što prije žele osigurati usluge mladih i talentiranih igrača, a nogometna škola Dinama upravo zbog Luke i brojnih drugih mladića u svijetu ima izuzetno veliki ugled.

Kao dvije nove zvijezde izdvojeni su Marko Pjaca i Ante Ćorić. Autor tekst 19-godišnjeg Marka opisuje kao "snažnog i kvalitetnog igrača koji može igrati bilo koju poziciju iza napadača te ima sve predispozicije razviti se u sjajnog playmakera" dok još više mjesta posvećuju Anti.

Za sjajnog 17-godišnjaka piše kako su ga Modri platili skoro milijun eura kako bi ga vratili iz Red Bull Salzburga u Zagreb, ali da se to itekako isplati jer se "radi o talentu kojeg je nemoguće promašiti". "Ćorić ima nešto posebno u sebi i slijedit će put Luke Modrića, Matea Kovačića i Alena Halilovića", zaključuje američki portal.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

Kopirano!