Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Posjet velikim navijačima Dinama

Ademi razveselio navijačku obitelj iz Jelkovca

- Osmijeh na njihovim licima najveća je nagrada i poticaj. Ta hrabrost s kojom ovi dječaci putuju kroz život, ta vedrina i optimizam treba biti primjer svima nama – pričao nam je Arijan Ademi nakon posjete obitelji Čabraja u sesvetskom naselju Novi Jelkovec.

Majka Danijela i otac Ante te njihova tri sina Slavko (16), Petar (12) i Luka (10) odnedavno su ponosni članovi plave obitelji.

- Kod nas se sport stalno vrti na televiziji, a posebno nogomet. Dečki su veliki navijači Dinama pa smo se svi skupa učlanili u klub – priča nam otac Ante koji je učlanio sebe i sinove preko našeg povjerenika Vlatka Perića.

Da bi iznenađenje bilo potpuno, pobrinuo se upravo gospodin Perić koji je u društvu unuke tortom s grbom Dinama razveselio obitelj Čabraja čija svakodnevica nije nimalo laka.

Naime, Slavko, Petar i Luka boluju od najtežeg progresivnog oblika mišićne distrofije poznatog po nazivu Duchenneova bolest.

- Njihov život je borba i na tome im svi skupa trebamo skinuti kapu. Drago mi je što sam ih bar malo razveselio – rekao je Ademi koji je u ime momčadi pozvao Slavka, Petra i Luku na neku od utakmica u Maksimiru, što su oni s veseljem prihvatili.

Kopirano!