Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Novo ime

Arbër Hoxha potpisao ugovor s Dinamom

Dinamov napadački arsenal u nastavku sezone pojačat će dosadašnji ofenzivac Slaven Belupa, 25-godišnji Arbër Hoxha. Kosovski ljevokrilni napadač potpisao je ugovor s maksimirskim klubom i u srijedu će se priključiti treneru Sergeju Jakiroviću i novim suigračima na pripremama u Rovinju.

Hoxha je time postao peti član kvinteta kosovskih napadača u povijesti zagrebačkog kluba. Plavi dres prethodno su nosili Kujtim Shala, miljenik maksimirskih navijača, potom Ardian Kozniku, Fatos Beqiraj koji je s Dinamom ujedno bio i prvi strijelac lige, a donedavno i Lirim Kastrati.

Hoxha je rođen u njemačkom Heidelbergu 6. listopada 1998. godine, nastupao je za kosovsku reprezentaciju, a ima i albansko državljanstvo. Zanimljivo je da je rođen u istom mjesecu u kojem je svojedobno za maksimirski klub potpisao i njegov proslavljeni sunarodnjak i bivši hrvatski reprezentativac Kozniku.

Novi Dinamov napadač profilirao se u Prištini, kratko bio na posudbi u Besi pa dvije godine igrao za Ballkani. U Prvoj HNL je od ljeta 2021. kad je potpisao za Lokomotivu. Nakon jesenske polusezone u lokosima prešao je u Slaven Belupo u kojem je prošle sezone u službenim dvobojima zabio sedam, a ove jeseni pet pogodaka.

- Iznimno mi je drago što sam postigao dogovor s Dinamom i postao novi igrač ovog velikog, najvećeg kluba u Hrvatskoj! Zahvaljujem bivšim suigračima i treneru na svim iskustvima, na svemu što su me naučili, no sada za mene kreće pravo dokazivanje u punom smislu te riječi. Dugo vremena je moja želja bila zaigrati za Dinamo, i čim sam čuo da postoji interes kluba za mene, ni trenutka nisam sumnjao u rasplet cijele priče, koji se na koncu i dogodio. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da skupa stignemo do brojnih uspjeha i trenutaka za pamćenje, kazao nam je Arbër po potpisivanju ugovora. 

Dragi Arbër, dobrodošao u Dinamovu obitelj.

Kopirano!