Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo - Rijeka 0:0

Bez pogodaka u Maksimiru, odluka sljedeće srijede na Rujevici

Čvrsta igra obaju suparnika, Dinamova inicijativa, pogođena greda s jedne i vratnica s druge strane, snažna kiša i konačnih 0:0... To je sukus prvog od dvaju okršaja nogometaša Dinama i Rijeke u finalu SuperSport Hrvatskog kupa. U maksimirskom su dvoboju odigrali bez pogodaka, a konačnog ćemo pobjednika doznati nakon uzvrata sljedeće srijede, 22. svibnja, na Rujevici.

Triput je maksimirski zvrk na desnoj strani, rastrčani Arbër Hoxha, stavljao riječku obranu na kušnju silovitim dalekometnim udarcima. Pokušao je već nakon minute i pol, potegnuo je s 20 metara pod gredu, a vratar Martin Zlomislić paradom iščupao loptu. Praktički u sljedećoj akciji gledali smo gotovo istovjetni prizor. Hoxha je presjekao loptu, povukao napad, gađao s 15 metara, ali je Stjepan Radeljić uklizao u blok. Novi torpedo Hoxha je lansirao u 18. minuti nakon što je uzeo loptu na suparničkoj polovici. Već je u sljedećem trzaju pokušao snažno s 25 metara, lopta je okrznula gredu...

Na otvaranju drugog dijela Ronaël Pierre-Gabriel s desna je u slalomu doklizao u suparnički kazneni prostor, nanizao trojicu braniča pa ga je bodičekom zaustavio Veldin Hodža, ali osječki sudac Dario Bel procijenio je da nije riječ o prekršaju za najstrožu kaznu.

Rijeka je bila nadomak pogotku u 59. minuti kad je Toni Fruk primio loptu na desnoj strani, potegnuo nisko s 20 metara i uzdrmao – suprotnu vratnicu.

Na drugoj je strani šest minuta kasnije pokušao Martin Baturina s 18 metara, ali Zlomislić je ipak uspio odbiti loptu.

Zagreb, 15. svibnja 2024.

SuperSport Hrvatski kup, finale, prva utakmica

Dinamo – Rijeka 0:0

Stadion Maksimir

Dinamo: Nevistić – Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile, Ogiwara – Mišić; Špikić (57. Kaneko), Sučić (63. Ademi), Baturina (90. Rog), Hoxha (63. Vidović) – Petković (90. Kulenović)

Trener: Sergej Jakirović

Rijeka: Zlomislić – Smolčić, Mitrović, Radeljić, Goda – Hodža, Selahi; Pašalić (77. Veiga), Fruk (77. Janković), Pjaca (86. Petrovič) – Ivanović (53. Marić)

Trener: Željko Sopić

Sudac: Dario Bel (Osijek), Izdane ulaznice: 18.709

Kopirano!