Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamov “senator”

Bruno Petković produljio ugovor s Dinamom

Maksimirski plavi devet, Bruno Petković, produljio je ugovor s Dinamom čime su plavi, nakon uspješnog ulaska u sezonu, dobili i dodatni vjetar u leđa za nastavak natjecanja. Dosadašnja ugovorna obaveza istjecala mu je sljedeće godine, a ovim potezom simbolički se prometnuo u veliko pojačanje ovoga prijelaznog roka.

Od sredine kolovoza 2018. godine i premijere u prvenstvenoj pobjedi protiv Osijeka s 2:1 u Zagrebu, Petković je s plavima osvojio 11 trofeja: naslov prvaka u svakoj od dosadašnjih šest sezona, dva pokala pobjednika Kupa i tri Superkupa. I u svakoj je od tih sezona, dakako, bio jedan od glavnih generatora plave momčadi. Posebnu težinu, svakako, imaju europske izvedbe.

Dvaput je s plavima ušao u Ligu prvaka od čega jednom uz one nezaboravne škarice protiv norveškog Bodø/Glimta u play-offu. Još su triput izborili plasman u Europa ligu pri čemu su svaki put dočekali i europsko proljeće uz nezaboravni ulazak u četvrtfinale 2021. I lani su, u svom premijernom nastupu u Konferencijskoj ligi, također prošli skupinu izborivši četvrto europsko proljeće u šest sezona.

Petković je trenutačno na drugom mjestu povijesne klupske ljestvice najboljih strijelaca u Uefinim nadmetanjima... Na vrhu je Mislav Oršić s 28 pogodaka, a Petković ga slijedi s 26. Ujedno je i četvrti na ljestvici igrača s najviše europskih nastupa u Dinamovoj povijesti: na vrhu je Arijan Ademi sa 104, slijede Sammir sa 76, Dominik Livaković sa 74 i Petković sa 73.

U dosadašnjem je opusu u Dinamu odigrao 253 službene utakmice uz 82 pogotka i 72 asistencije, izborio je devet jedanaesteraca... Dodamo li i prijateljske dvoboje brojka se penje na 284 nastupa i 102 gola.

Dragi Bruno, čestitamo na produljenju ugovora i veselimo se novim zajedničkim uspjesima.

Kopirano!