Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Informacije za navijače

Dinamo - Rijeka: Online audio deskripcija za slijepe i slabovidne osobe

GNK Dinamo će na prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Dinamo – Rijeka organizirati online audio deskripciju utakmice za slijepe i slabovidne navijače!

Klub poziva sve zainteresirane da poslušaju audio prijenos utakmice na Dinamovom YouTube kanalu www.youtube.com/GNKDinamoZagreb u srijedu, 15. svibnja s početkom u 18:55 sati. Snimka će biti dostupna za slušanje i nakon utakmice.

Dinamo od 2017. godine omogućava slijepim navijačima sudjelovanje u projektu audio deskripcije uživo na stadionu Maksimir. Digitalizacijom pojedinih projekata Dinamo je nastavio aktivno raditi na integraciji osoba s invaliditetom u nogomet i društvo općenito.

Audio deskripcija utakmica za slijepe i slabovidne navijače drugačija je od uobičajenih sportskih (i radijskih) prijenosa iz razloga što se kroz deskriptivno komentiranje i naraciju riječima detaljno opisuju stvari poput ambijenta, izgleda stadiona, dresova igrača, kretanja i same nogometne igre, načina postizanja pogotka i slavlje igrača te sve ostalo što komentatori vide na stadionu.

Komentatori Igor Gabor i gost Antonio Jurić iz Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek će utakmicu uz pomoć posebne tehničke opreme prenositi uživo sa stadiona Maksimir, a prijenos će biti moguće slušati na www.youtube.com/GNKDinamoZagreb.

Uživajte u online audio deskripciji!

Kopirano!