Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

S ponosom predstavljamo

Dinamo i ISSPF potpisali partnerstvo

GNK Dinamo potpisao je partnerski ugovor s organizacijom International Soccer Science & Performance Federation (ISSPF), jednim od lidera u području znanstvenog pristupa nogometu.

Dinamova nogometna škola, kao jedna od najuspješnijih u Europi i svijetu, niz godina sustavno radi na unaprjeđenju nogometne igre te na raznim inovacijama u pristupu nogometu kako bi nastavila pripremati najbolje talente za seniorski nogomet u Dinamu i drugim klubovima. Upravo je to postavka suradnje koja je postignuta između hrvatskog prvaka i ISSPF organizacije čiji su ciljevi razvoj trenera na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini, platforma za online predavanja, radionice i treninge, proaktivnost u svakom smislu rada i poslovanja Dinamove nogometne škole, ali i kluba općenito. U programe su uključeni vrhunski stručnjaci iz cijelog svijeta, iz engleske Premierleague, španjolske La Lige, talijanske Serie A i francuske Lige 1. 

https://www.isspf.com/partners/dinamo-zagreb/?a=132   

Nogometni stručnjaci i znanstvenici iz klubova koji sudjeluju u natjecanjima UEFA Liga prvaka, UEFA Europa Liga, Copa Libertadores i the MLS omogućavaju svim zainteresiranim trenerima, praktikantima i studentima kvalitetan i opsežan uvid u nogometnu znanost i praksu. Teme koje online platforma uključuje su vezane za razvoj mladih igrača, metodologiju treninga, kondicijsku pripremu, taktičku analizu, znanstveni pristup vratarskom dijelu treninga, prevencija ozljeda, mentalni trening i prehrana.

Ključ partnerstva za razvoj profesionalaca i stručnjaka od nogometne škole do prve momčadi nije samo dio procesa razvoja vlastitog kluba, već se kroz ovakvo partnerstvo daje pojedincima prilika da budu dio kontinuiranog razvoja i strategije obrazovanja trenera.

Pristup online platformi bit će omogućen nogometnim trenerima, menadžerima, kondicijskim trenerima, fizioterapeutima i liječničkoj službi...

Željko Kopić, voditelj Nogometne škole Dinamo

- Ponosni smo na ovu suradnju, posebno u kontekstu toga što su Dinamo i Dinamova nogometna škola prvi partneri ISSPF-a na ovim prostorima. Radi se o cijenjenoj organizaciji, a već smo ranije bili upoznati s njihovim radom. Čast nam je povezati se na jednoj novoj razini koja će omogućiti još više napretka unutar našeg sustava, ali i pomoći svima onima koji žele učiti od najboljih stručnjaka i profilirati se u vrhunske stručnjake. Dinamo je uvijek težio najboljima, kao i Dinamova nogometna škola, i u ovom smo partnerstvu dobili jednog vrijednog partnera, kao i važnu suradnju u kontekstu digitalnih implementacija u nogometu.

Anđelko Ivanjko, direktor administracije nogometne škole Dinamo

- GNK Dinamo oduvijek je težio tome da bude predvodnik uvođenja znanstvenog pristupa treninzima na najvišoj mogućoj razini. Ovo će partnerstvo kluba i ISSPF organizacije omogućiti da naši stručnjaci iz nogometne škole dobiju pristup predavanjima od strane najboljih stručnjaka, a to će sigurno imati pozitivan utjecaj na razvoj u njihovim profesionalnim karijerama. Veselimo se novim idejama i pristupima koje će naši stručnjaci iz sustava vidjeti kroz online edukacijsku platformu. Projekt će sa strane kluba i škole  koordinirati Marko Matušinskij, inače koordinator kondicijske pripreme u nogometnoj školi.

International Soccer Science & Performance Federation

- Zaista smo počašćeni i oduševljeni što smo postali službeni partner GNK Dinamo u vidu suradnje na temu profesionalnog razvoja nogometnih djelatnika i djelatnika drugih struktura u nogometu. Ponosni smo na to što ćemo imati priliku pomoći u razvoju i pružanju vrhunskih obrazovnih sadržaja za hrvatske trenere i druge djelatnike u nogometu. Mogućnost povezivanja s trenerima te s nogometnim stručnjacima i djelatnicima koji se trenutno školuju za nas je iznimno važno. Rast hrvatskog nogometa u posljednjem desetljeću može biti samo nadahnuće za sve nas i iz tog smo razloga neizmjerno ponosni što imamo priliku ugraditi svoj jedinstveni brand, kao i provoditi predavanja i tečajeve na ovom području. Veselimo se početku suradnje.

Online edukcija bit će uskoro dostupna svim pojedincima koji žele započeti ili unaprijediti svoj razvoj i profesionalnu karijeru u području nogometa.

 

Kopirano!