Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Socios.com

Dinamo najavljuje početak prodaje $DZG fan tokena

Dinamo Zagreb u partnerstvu s platformom Chiliz $CHZ kao vodećim pružateljem blockchaina za globalnu industriju sporta i zabave najavljuje početak kampanje prodaje $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com u srijedu 29. rujna u 13:00 sati!

FTO® PERIOD

Ukupno 300 000 $DZG fan tokena bit će dostupno za navijače Dinama po fiksnoj cijeni od 2 eura za vrijeme trajanja FTO® perioda.

FTO® označava vrijeme u kojem će određeni broj fan tokena biti dostupan za kupovinu prema fiksnoj cijeni. Nakon završetka tog perioda, cijena fan tokena bit će definirana na tržištu kriptovaluta.

$DZG fan tokeni stvorit će nova iskustva za navijače koji postaju dio mnogobrojne Socios.com zajednice iz cijelog svijeta. 

Vlasnici $DZG fan tokena imat će brojne mogućnosti za sudjelovanje u raznim akcijama, uključujući i mogućnost da svake sezone sudjeluju u nekim važnim, interaktivnim i zabavnim anketama. Navijači će također moći pristupiti ekskluzivnim klupskim sadržajima, isprobati svoje vještine i natjecati se s navijačima iz cijelog svijeta u igrama, natjecanjima i kvizovima. Kroz sudjelovanje u raznim aktivnostima vlasnici fan tokena imat će priliku osvojiti razne VIP nagrade. 

Više od 60 velikih sportskih organizacija sklopilo je partnerstvo s platformom Socios.com, uključujući neke od najvećih europskih klubova te nogometne reprezentacije Argentine i Portugala. Dinamo je prvi klub u regiji koji se okrenuo ovoj digitalnoj inovaciji i suradnji.

 

KUPI $DZG FAN TOKEN I SUDJELUJU U PRVOJ ANKETI

- NAZIV JUNIORSKOG NOGOMETNOG TERENA

Navijači Dinama koji kupe $DZG fan token moći će u Socios.com aplikaciji glasovati u prvoj anketi za imenovanje glavnog terena Dinamove nogometne škole, juniorskog terena na stadionu Maksimir, prema jednoj od legendi kluba.

U izboru će biti pet ponuđenih opcija:

1. Zlatko Kranjčar

2. Dražan Jerković

3. Krasnodar Rora

4. Zlatko Škorić

5. Slaven Zambata

 

POKLON ZA ČLANOVE GNK DINAMO

GNK Dinamo i Socios.com odlučili su nagraditi članove Dinama uz jedan gratis $DZG fan token!

Članovi Dinama imaju priliku prijaviti se za dobivanje jednog gratis $DZG fan tokena.

Prijave traju u ekskluzivnom periodu od ponedjeljka 27.9. u 14 sati do srijede 29.9. u 14 sati!

Svaki član Dinama koji unutar tog perioda od 48 sati preuzme aplikaciju Socios.com i registrira se uz osobne podatke te od 29.9. u 13 sati (kada je u planu launch $DZG fan tokena) kupi barem 1 $DZG fan token, dobit će na poklon od kluba dodatno jedan gratis $DZG fan token.

Kako iskoristiti ovu pogodnost?

1. Član Dinama preuzme Socios.com aplikaciju na svoj pametni telefon od 27.9. u 14:00h do 29.9. u 14:00h

2. Registracija s osobnim podacima te uz osobnu e-mail adresu u aplikaciji Socios.com

3. Član nakon toga treba poslati e-mail sa sljedećim podacima: Ime, prezime, e-mail adresa istovjetna onoj koja je upisana u Socios.com aplikaciji te broj članske iskaznice GNK Dinamo na adresu [email protected]

Prijave traju u ekskluzivnom periodu od 27.9. u 14 sati do 29.9. u 14 sati.

4. Članovi Dinama koji su se prijavili za poklon fan token na e-mail [email protected], od srijede 29.9. u 13 sati moći će u aplikaciji Socios.com kupiti fan tokene. Svaki član Dinama koji se prijavio u sklopu ove akcije, a koji kupi barem 1 $DZG fan token, dobit će na poklon na svoj račun jedan gratis $DZG fan token.

Pogodnost za članove GNK Dinamo vrijedi isključivo u ovom ekskluzivnom periodu od 48 sati.

 

*VAŽNO: E-mail adresa unesena za registraciju u aplikaciji i e-mail adresa dostavljena klubu na e-mail [email protected] moraju biti istovjetne inače nije moguće aktivirati poklon

**Slanjem e-maila član daje suglasnost da se njegova e-mail adresa može proslijediti partneru Socios.com. GNK Dinamo će partneru Socios.com proslijediti e-mail adresu korisnika kako bi član mogao iskoristiti pravo na gratis fan token.

***Ukoliko se e-mail adresa u aplikaciji Socios.com i e-mail adresa dostavljena na klub ne podudaraju, neće biti moguće iskoristiti poklon

****Poklon 1 $DZG fan token dodaje se na račun tek nakon što korisnik kupi minimalno 1 $DZG fan token te ukoliko je dostavio podatke prema ranijim uputama

Kopirano!