Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nagrada za integraciju navijača s invaliditetom

Dinamo osvojio nagradu CAFE-a

GNK Dinamo dobitnik je nagrade CAFE-a, službenog partnera UEFA-e za integraciju gledatelja s invaliditetom u nogomet!

Dinamo je osvojio nagradu za najbolju inicijativu 2018. godine za cjelokupan rad s osobama s invaliditetom u proteklom periodu, s naglaskom na aktivnost "VIP doživljaj utakmice" koju je klub ove godine na Maksimiru omogućio navijačima s intelektualnim poteškoćama tijekom CAFE Akcijskog tjedna.

Na međunarodnoj CAFE konferenciji koja se održava 16. i 17. studenog u Bilbau u Španjolskoj, GNK Dinamo primio je nagradu za aktivnost ''VIP doživljaj utakmice za navijače s intelektualnim poteškoćama'', a nagrada u originalu nosi naziv  ''Club Initiative Award''. Na dodjeli nagrada sudjelovala je Dinamova časnica za gledatelje s invaliditetom Iva Cigrovskij koja je sudjelovala i u panel raspravi o ulozi časnika za navijače s invaliditetom.

Aktivnost CAFE Action Weeks:

Hrvatski prvak aktivno radi na integraciji navijača s invaliditetom u nogomet, prvi je u Hrvatskoj prije godinu i pol u suradnji s Gradom Zagrebom i Udrugom slijepih Zagreb pokrenuo projekt audio deskripcije utakmice Dinama za slijepe i slabovidne navijače, organizirao prvi obilazak stadiona Maksimir za slijepe, ostvario suradnje s raznim udrugama osoba s invaliditetom koje su stalni gosti na utakmicama Dinama, kroz individualni pristup iskustvo navijača u invalidskim kolicima podignuo na jednu novu razinu. Klub svojim aktivnostima želi biti primjer drugima da ustrajno treba malim koracima ići prema velikim promjenama u društvu i da, bez obzira na infrastrukturalne prepreke, treba raditi na jednakosti i omogućavanju pristupa nogometu za sve, a posebno na uključivanju osoba s invaliditetom u nogomet i sport.

Upravo zbog toga što nakon više mjeseci i godina rada, na Maksimiru utakmice Dinama prati preko stotinu navijača s invaliditetom, klub je iznimno ponosan na ovu nagradu koja je znak da je trud prepoznat i od strane velikih organizacija. Ova nagrada dokaz je da zaista možemo raditi pozitivne promjene u društvu.

GNK Dinamo od srca zahvaljuje CAFE-u na prvoj ovakvoj nagradi za klub te na prvoj nagradi za rad s navijačima s invaliditetom u hrvatskom nogometu.

Kopirano!