Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sporto Brands 2018.

Dinamo najbolji sportski klub u Hrvatskoj!

Autor fotografije: Pixsell

Prema istraživanju Instituta za istraživanje marketinga i medija Mediana, GNK Dinamo proglašen je najboljim sportskim klubom u Hrvatskoj!

Prestižnu nagradu Sporto brands 2018. Dinamo je osvojio u konkurenciji klubova KHL Medveščak, HNK Rijeka, RK PPD Zagreb i VK Jug CO.

Hrvatski prvak ove je godine postigao brojne sportske uspjehe: U sezoni 2017/18. Dinamo je osvojio dvostruku krunu (prvenstvo i Kup), kvalificirao se u sezoni 2018/19. u grupnu fazu UEFA Europa lige gdje je nakon četiri kola neporažen, te je nakon 49 godina osigurao prolaz u 1/16 finala natjecanja. Izvan travnjaka klub je ostvario brojne uspjehe tijekom godine, i to na području marketinga, komunikacije, odnosa s javnošću i društveno odgovornih projekata. Dinamo je posebice ove godine napravio iskorak u Hrvatskoj i regiji, po pitanju digitalnih kanala, promocije vlastitog brenda kod navijača, partnera i javnosti, te brojnim novim partnerstvima i društveno odgovornim poslovanjem. Uz sve aktivnosti i uspjehe brend Dinama ovim je vrijednim Sporto priznanjem podignut na jednu višu razinu i klub je ponosan na činjenicu da su stručnjaci iz regije prepoznali rad i trud te sve postignuto.

Sporto brands nagrade dodijeljuju se na području Slovenije od 2006., na prostoru Hrvatske od 2013. te identificiraju najbolje brendove (klubove i sportaše) u očima javnosti. Pobjednici se odabiru prema istraživanju mnijenja javnosti i predstavljaju najbolje, najpopularnije, najuspješnije i marketinški istaknute klubove te sportaše.

Na Sporto konferenciji održanoj u četvrtak, 23. studenog u Portorožu (Slovenija) u ime GNK Dinamo nagradu su preuzeli članica Uprave Amra Peternel i direktor Sektora marketinga, prodaja i komunikacija Tomislav Rukavina.

GNK Dinamo ovim putem čestita i dobitnicima individualnih SPORT priznanja za Hrvatsku, Sandri Perković za nagradu najbolje hrvatske sportašice godine i Luki Modriću za nagradu najboljeg hrvatskog sportaša 2018.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo) on

Kopirano!