Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo - Future Falcons 2:1

Dinamo pobjedom otvorio novo izdanje Al Abtal International Cupa

Mladi nogometaši Dinama odigrali su danas u Španjolskoj prvu utakmicu na četvrtom izdanju međunarodnog prijateljskog nogometnog turnira Al Abtal International Cup i upisali prvu pobjedu.

Dinamo je odmjerio snage protiv saudijskih Future Falconsa i pobijedio 2:1, a strijelci za plave su bili Mateo Sertić i Tomislav Ladan. Uz Dinamo i Future Falconse, u skupini se još nalaze Real Madrid, Benfica i Željezničar, a dvije momčadi iz skupine proći će dalje u nokaut fazu natjecanja koja se igra na proljeće.

Nakon utakmice, kratak komentar dao nam je trener Marijan Čaić, koji je vodio momčad do pobjede. 

- Moramo priznati da smo u utakmicu ušli pomalo nervozno i pod dojmom cijelog turnira i doživljaja, tako da smo primili gol u prvih 15 minuta. Međutim, nakon tog uvodnog perioda naša se igra stabilizirala, a posebno smo dobri bili u posljednjih petnaestak minuta prvog poluvremena, u kojima smo stvorili velik broj šansi, kazao je trener Čaić, pa se osvrnuo i na drugi dio.

U istom ritmu smo nastavili i na otvaranju drugog poluvremena, što nam je donijelo dva brza pogotka i preokret. Pomogla nam je i činjenica što je Falconsima nakon preokreta isključen jedan igrač pa smo mirno priveli susret kraju. Protivnik je bio agresivan i živahan, mislim da su mnogo bolji nego prošle godine i da su vidno napredovali. Čestitam im na tome, ali posebne čestitke upućujem svojim dečkima koji su zasluženo pobijedili, zaključio je trener Čaić. 

Dinamovi mladići sada se vraćaju kući, a sljedeći susret očekuje ih za nešto više od mjesec dana, točnije 15. studenog, kada će igrati protiv Real Madrida. 

Treneru Čaiću i njegovim igračima čestitamo na pobjedi i na sjajnom otvaranju novog izdanja Al Abtal International Cupa!

 

Kopirano!