Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

U korak s inovacijama

Brzo i jednostavno: Izradi svoju digitalnu člansku iskaznicu

GNK Dinamo u srijedu je pokrenuo novu, najmoderniju i najsuvremeniju web stranicu zahvaljujući kojoj će svi navijači brzo i jednostavno, uz par klikova na svom računalu ili mobilnom uređaju moći postati članovi kluba, dok će aktualni članovi na isti način moći povezati postojeće članstvo te ga produžiti i iskoristiti sve pogodnosti koje im klub nudi.

Svoju člansku iskaznicu izradite ili prebacite u digitalni oblik OVDJE.

Prvi korak za sve bit će brza i jednostavna registracija na stranicu nakon čega će i novim i već postojećim članovima na vlastiti zahtjev biti izrađena nova digitalna članska iskaznica s kojom će, između ostalog, moći ostvarivati sve članske pogodnosti. Uz to će, kao i dosad, zaprimiti i člansku iskaznicu u fizičkom obliku.

Najveća prednost svakako je činjenica kako će članska iskaznica, čim bude unesena u sustav, a to će biti u najkraćem mogućem roku, postati aktivna, a korisnik će obavijest o aktivaciji odnosno produljenju članarine dobiti na e-mail. To znači da postojeći članovi više neće morati čekati novu člansku iskaznicu koja stiže poštom kako bi ostvarili svoje pogodnosti vezane uz ulaznice online putem.

Standardni procesi izrade ili produženja članstva u fizičkom obliku koji uključuju ispisivanje i ispunjavanja obrazaca u fizičkom obliku sada odlaze u prošlost, a nova web stranica pruža brži, lakši i jednostavniji način za svaki postupak vezan uz članstvo te izradu ili produženje članske iskaznice. U slučaju učlanjivanja malodobnih osoba i dalje će biti potreban vlastoručni potpis zakonskog zastupnika/skrbnika.

Detaljne upute o korištenju novog članskog servisa možete pronaći u nastavku:

Kopirano!