Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Pomoć nogometnim prijateljima

Dinamo pomaže djeci iz nogometne akademije ukrajinskog Shakhtara

Autor fotografije: Pixsell

Na poziv i zamolbu proslavljenoga hrvatskog reprezentativca, Darija Srne i bivšeg igrača Dinama Darija Zahore, GNK Dinamo uključio se u akciju pomoći djeci iz nogometne akademije ukrajinskog Shakhtara iz Donetska. Maksimirski klub i Zaklada GNK Dinamo Nema predaje odmah su reagirali i priključili se organizaciji prijevoza djece iz ratom ugroženih područja.

Dva autobusa stigla su na mađarsko-ukrajinsku granicu i potom djecu dovezla do Zagreba. U ponedjeljak u večernjim satima stiglo je ukupno 27 djevojčica i dječaka te četiri člana stožera. Smješteni su u klupskom hotelu „67“ podno južne tribine maksimirskog stadiona. Klub i zaklada osigurali su djeci boravak u hotelu, hranu i ostale potrepštine.

Ovim putem zahvaljujemo i našem partneru Sport Vision koji je pomogao oko nabave sportske odjeće za sve djevojčice i dječake. Djeca će posjetiti zagrebački ZOO, a u srijedu ujutro krenuti prema Kaštelima u dječji dom Maestral Kaštel Lukšić gdje će biti smješteni do daljnjega. 

– Suosjećamo s djecom i njihovom patnjom i ovo je najmanje što možemo učiniti kako bismo im barem djelomično pomogli u ovoj teškoj situaciji. Još jednom pozivamo na mir i nadamo se da će ovo ratno stanje što prije prestati i da će se djeca sretno i brzo vratiti svojim domovima – izjavila je predsjednica Uprave GNK Dinamo i upraviteljica Zaklade GNK Dinamo Nema predaje, gospođa Vlatka Peras

 I sam Darijo Srna, naš legendarni reprezentativac,u emotivnom je obraćanju izjavio:

– Svi znamo u kakvoj se situaciji nalazi Ukrajina i ukrajinski narod i bilo kakva vrsta pomoći, vjerujte mi, puno će im značiti. U ime mog kluba htio bih zahvaliti Dinamu koji je u ovoj teškoj situaciji napravio jako puno za Shakhtar, jako puno za djecu iz naše akademije. Zahvalio bih predsjednici Uprave, Vlatki Peras, i svima koji su bili uključeni u tu humanitarnu akciju. Velika hvala i nikad vam ovo nećemo zaboraviti – istaknuo je Srna.

Kopirano!