Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Povijesne brojke

Dinamo premašio brojku od 50.000 članova!

Dragi navijači, prijatelji i članovi Dinama,

S ponosom i velikom radošću objavljujemo kako je GNK Dinamo premašio brojku od 50.000 članova! Ovo nije samo statistički podatak, već simbol snage, zajedništva i strasti koja veže plavi klub i sve njegove navijače.

Još početkom rujna ove godine, oborili smo stari rekord iz davne 1982. godine, kada smo imali 42.000 članova. Sada, nekoliko tjedana kasnije, nastavili smo pisati novu povijest i prešli granicu od 50.000 pojedinaca koji su svojim članstvom odlučili biti dio ove nevjerojatne priče.

Ovaj trenutak pokazuje kako Dinamo nije samo klub – Dinamo je obitelj. Dinamo su generacije navijača koje su odrasle uz naše uspjehe i izazove, koje su slavile naše pobjede i bile uz nas kako u lijepim trenucima, tako i u onim nešto težim i izazovnijim. Ovi članovi nisu samo broj na papiru; oni su srce i duša ovog kluba, temelj na kojem gradimo budućnost.

Zahvaljujemo svakome od vas koji ste odlučili biti dio plave obitelji. Zajedno smo jači, zajedno smo neuništivi, a vaša podrška nam daje krila za nove pobjede, na terenu i izvan njega. Hvala vam što vjerujete u Dinamo i što zajedno pišemo povijest koja se ne pamti samo po trofejima, već i po ljudima koji čine ovaj klub i sve ono što predstvlja!

Kopirano!