Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

"Prsta dva jedne ruke"

Dinamo prešao granicu od 30.000 članova!

S velikim ponosom vas obavještavamo kako je GNK Dinamo u srijedu, 22. svibnja, prešao brojku od 30.000 članova. 

Aktualna sezona 2023/24., koja se primiče samom kraju, bila je napeta, neizvjesna, prepuna izazova i poteškoća na brojnim poljima... I baš je zato svaka pobjeda bila slađa, a svaki uspjeh na terenu i van njega, uključujući i ovaj spomenuti, nosi dodatnu vrijednost.

U konačnici smo ponovno pokazali kako je Dinamo vječan i jak, da ima gard šampiona, što je potvrđeno i 35. titulom prvaka u klupskoj povijesti. Uz osvojeni Superkup s početka sezone, u srijedu se s Rijekom na Rujevici borimo za trostruku krunu, a takav uspjeh, uzevši u obzir turbulentnu i izazovnu sezonu, definitivno je nešto za pamćenje, nešto što ovu sezonu u moru uspješnih i trofejnih sezona maksimirskog velikana ipak izdvaja i doista izaziva da joj nadjenemo onaj toliko često korišteni, možda i pomalo izlizani epitet - "povijesna". Upravo zbog toga, klub je odlučio da će novi naslov prvaka po prvi put nakon 2007. godine biti proslavljen u velkom stilu i na velikoj pozornici, na Trgu bana Jelačića, zajedno s navijačima i svim ljubiteljima plavog kluba, jer svi ste vi sastavni dio naših uspjeha.

PROSLAVA NASLOVA PRVAKA NA TRGU BANA JELAČIĆA

Međutim, koliko nas veseli ovaj velik i pozitivan završetak sezone u rezultatskom smislu, toliko nas veseli i činjenica da se naša plava obitelj širi, da zajednica koju tvore Dinamo i navijači, koji su sastavni dio ovog kluba, iz dana u dan jača, raste - da Zagreb ponovno živi Dinamo! 

Rekordan broj članova plavi su imali šampionske 1982. godine, kada je plava obitelj brojala 42.000 članova. Do kraja ove kalendarske godine, cilj je tu brojku dostići i premašiti je. 

- GNK Dinamo klub je svojih članova i upravo u tom duhu će pokrenuti kampanju naziva „Prsta dva jedne ruke“ s ciljem povećanja članstva uz osnovnu poruku – biti navijač Dinama znači biti i član Dinama, kazao je prije desetak dana predsjednik Odbora za članove izvprofdr. scTomislav Globan na press konferenciji nakon održavanja sjednice Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj su glavne teme bile članstvo, sinergija s navijačima te strategije privlačenja novih članova i osnaživanja povezanosti između kluba i rastuće baze navijača. 

Drago nam je da prepoznajete trud kluba u svim sektorima, da cijenite naše napore i odazivate se našim kampanjama. Nadamo se da iz dana u dan dokazujemo da stojimo iza svojih riječi, da svaku izgovorenu misao potkrijepljujemo djelima. U ime svih igrača i kompletne radne zajednice Dinama - veliko Vam hvala! I znajte, ovo nije kraj - ovo je tek početak!

Kopirano!