Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo - Benfica 1:0

Dinamo svladao Benficu i izborio nokaut fazu Al Abtal Cupa

Mladi Dinamovi nogometaši u posljednjoj su utakmici grupne faze međunarodnog prijateljskog turnira Al Abtal International Cup u Španjolsoj svladali portugalsku Benficu 1:0 i tako osigurali plasman u nokaut fazu natjecanja. 

Podsjetimo, plavima je uoči posljednjeg kola i bod bio dovoljan kako bi i dalje ostali u natjecanju, no momčad trenera Marijana Čaića ugrabila je puni plijen, čime je ujedno i osvojila prvo mjesto u skupini ispred Benfice, Real Madrida, Željezničara i Future Falconsa. 

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Mislav Ćutuk, a nakon završetka dvoboja nastup svojih igrača za naše je kanale kratko prokomentirao trener Marijan Čaić, koji se na početku zahvalio svim suradnicima i članovima stručnog stožera koji rade s momčadi.

- Prvo želim zahvaliti svom stručnom stožeru, od kondicijskog trenera Marka Stojanovića, preko trenera vratara Marka Šarlije do Ivana Kelave koji je mijenjao Marka na ovom gostovanju. Želim se zahvaliti i Martinu Kolaru, pomoćnom treneru i našem analitičaru, zatim našoj fizioterapeutkinji Brankici Bilić, psihologinji Ivi Marić te mentoru trenera Ivi Miliću i direktoru akademije Marku Mariću. Zahvale i team managerima Antoniju Pavloviću i Josipu Hećimoviću. Svi oni imaju ogromne zasluge u ovom uspjehu i svi su sudjelovali u izgradnji ove momčadi.

Nakon toga je dao i kratak osvrt na utakmicu. 

- Prvo poluvrijeme utakmice je proteklo u našoj dominaciji, propustili smo realizirati četiri sjajne šanse. U drugom poluvremenu smo zabili taj pogodak i uspješno smo priveli utakmicu kraju. Na kraju želim čestitati svim igračima koji su sudjelovali u ovoj pobjedi, idemo dalje, kazao nam je trener Čaić. 

Mladim Dinamovcima čestitamo na pobjedi, osvajanju prvog mjesta u skupini i prolasku u nokaut fazu natjecanja! 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dinamo Academy (@gnkdinamo.academy)

Kopirano!