Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Show racism the red card

Dinamo u borbi protiv rasizma!

Autor fotografije: Luka Stanzl/Pixsell

GNK Dinamo partner je međunarodnog projekta ''Show Racism the Red Card'' koju provodi EFDN organizacija.

Zagrebački klub od 2018. godine član je EFDN mreže koja za cilj ima promociju nogometa te promociju društveno odgovornog djelovanja kroz nogomet.

Dinamo je s ponosom odlučio podržati i ovu kampanju na europskoj razini, a poruku su u ime zagrebačkog kluba poslali igrači prve momčadi Kevin Theophile-Catherine, Lovro Majer i Sadegh Moharrami.

Dok se još uvijek nažalost susrećemo s rasizmom i diskriminacijom u nogometu i društvu, mi smo ti koji svojim stavovima i konkretnim akcijama možemo kontinuirano širiti glas o borbi protiv rasizma i važnosti suzbijanja diskriminacije.

Kampanja ’’POKAŽI RASIZMU CRVENI KARTON’’ označava program kojemu je cilj suzbijanje rasizma i diskriminacije koristeći prije svega istaknuti status nogometa i igrača u iskorijenjivanju rasizma kroz nogometnu igru.

Nogomet ima moć pozitivno utjecati na društvo kroz promociju vrijednosti tolerancije i uključenosti u društvo. Često se upravo nogomet smatra odrazom našeg društva: moramo svima oko sebe pokazati da u europskom nogometu i društvu nema mjesta za rasizam i bilo koji oblik diskriminacije. Danas u Europi profesionalni nogomet ima velik utjecaj s milijunskom publikom, a igrači i klubovi zajedničkim snagama mogu potaknuti promjene.

Ova utakmica neće biti jednostavna, ali zajedničkim snagama možemo uspjeti. Budite dio ekipe, pokažite i vi rasizmu crveni karton!

Podržite kampanju na društvenim mrežama uz objavu fotografije ili komentara koristeći hashtag #diversitywins i #showracismtheredcard.

Posjetite stranicu kampanje: https://www.theredcard.eu/

 

Kopirano!