Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Revijalna utakmice

Dinamo uveličao proslavu 50. rođendana HNK Mladost iz Vukosavljevice

Nogometni klub Mladost iz Vukosavljevice proslavila je 50. rođendan svog postojanja, a Dinamo je lokalnom klubu ovu veliku prigodu uljepšao i uveličao svojim gostovanjem u sklopu kojeg je u subotu, 08. lipnja, odigrana revijalna utakmica između dva kluba.

Nogomet se u Vukosavljevici počeo igrati šezdesetih godina prošlog stoljeća. Nakon niza prijateljskih utakmica i nastupa na turnirima, Nogometni klub Mladost službeno je osnovan krajem kolovoza 1974. godine.

- Za nas je ovo bio jedan lakši trening, ali to u ovom susretu, kao niti konačan rezultat, uopće nije bitno. Poanta je bila uveličati proslavu Nogometnog kluba Mladost i nadam se da smo u tome uspjeli. Sretni smo što smo došli u ovo naselje u općini Špišić Bukovica, a ovo je samo nastavak prakse da Dinamo posjećuje manje sredine. Domaćinu ovim putem čestitam 50. obljetnicu i zahvaljujem na pozivu – kratko je prokomentirao trener Dinamovih juniora Ronald Šiklić.

Mladost je najveći uspjeh ostvarila u upravo zaključenoj sezoni, kada je osvojila drugo mjesto u 1. županijskoj nogometnoj ligi VPŽ s istim brojem bodova kao i prvoplasirani No Limit TVIN.

- Bez obzira što seniorski sastav nije bio u mogućnosti doputovati, presretni smo i zahvaljujemo Dinamu što se odazvao i uveličao ovu našu 50. godišnjicu. Juniori su pokazali spremnost i vrhunski nogomet, utakmica je otišla samo u jednu stranu i na kraju rezultirala našim visokim porazom, ali smatram da je to u ovom trenutku manje bitno. Gostima svaka čast na predstavi i pobjedi, a mi idemo na zasluženi odmor. Imamo velike planove za iduću sezonu, dodatno ćemo se pojačati i nadam se napraviti iskorak i na kraju osvojiti naslov prvaka – kazao je nakon utakmice trener domaćeg sastava Tino Habijanić.

Zahvalu je plavima uputio i predsjednik Mladosti Marko Pokupić.

- Program proslave započeo je u petak polaganjem vijenaca, svetom misom i svečanom sjednicom na kojoj su pojedincima uručene zahvalnice za doprinos u radu kluba, a tom prigodom upriličena je i prigodna izložba dokumenata, fotografija i dresova iz klupske povijesti. Vrhunac programa bio je danas kada su juniori najboljeg i najtrofejnijeg kluba u Hrvatskoj svojim dolaskom uveličali proslavu i odigrali revijalni susret protiv naše Mladosti. Ovim putem zahvaljujem načelniku Hrvoju Mileru, kao i Željku Šnjariću i Anđelku Ivanjku koji su bili glavna poveznica između nas i Dinama. Ovo je ujedno i povijesni događaj ne samo za naš klub već i naselje, velika nam je čast bila ugostiti Dinamo koji se ove godine okrunio dvostrukom krunom. Zahvaljujem i svim sponzorima i ljudima dobre volje, svima koji su svojim odricanjem, radom i trudom pomogli u organizaciji ovog susreta i proslavi 50. godišnjice, bez njih ovo ne bi bilo moguće. Svima čestitam 50. obljetnicu vukosavljevačke Mladosti – zaključio je Pokupić.

Za GNK Dinamo Zagreb u ovom susretu nastupili su: Dorian Klarin, Noa Mikić, Jakov Džolan, Marko Zebić, Darko Bašić, Domagoj Vidović, Miroslav Ćutuk, Bartol Kunert, Luka Duduković, Dailon Ramadani, Tin Miljak, Ivan Kovačić, Domenik Božić, David Lagančić, Lucas Ozimec, Mateo Sertić, Lukas Zahora, Bruno Putica, Niko Šepić i Borna Orlić.

Kopirano!