Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Obnovljeno izdanje

Dinamova revija nakon 16 godina: Svoja sjećanja iznose Boban, Olmo, trener Jakirović, Kulenović...

Dragi naši navijači, simpatizeri, dragi naši kibici purgera, nakon dugo vremena, nakon punih 16 godina, pred vama je svojevrsno pilot izdanje nove, obnovljene Dinamove revije. Odlučili smo oživjeti stari, drevni format uz kojeg su stasale brojne plave generacije, kako one na tribinama, tako i one na terenu. Pritom smo, dakako, izvedbu prilagodili modernom dobu, ali na način koji nam je omogućio da zadržimo i neke tradicijske posebnosti.

Klupska edicija zaživjela je još 1919. godine kao glasilo Gradjanskog, s vremenom je mijenjala oblik i dinamiku, a nakon rata ponovno osvanula u nešto drukčijem, manjem i užem formatu 1951. godine. Zadnji broj izašao je još davne 2008. godine, a prvi idući pronaći ćete u našim fan shopovima i u Web shopu već od 2. kolovoza 2024. godine kad je na rasporedu dvoboj 1. kola Super Sport HNL-a između Dinama i Istre 1961.

Izdanja su se kroz povijest razlikovala i po dizajnu, sadržaju, veličini, broju stranica, ritmu objavljivanja... Nova revija svojim se pristupom naslanja na dosadašnju tradiciju što znači da će, uz aktualne teme, reportaže, intervjue, priče, kadrove iza kulisa, nuditi i štiklece iz Dinamova povijesnog timelinea, zanimljivosti iz kuta navijača, a sve to garnirati statističkim detaljima uz dodatnu notu razonode u obliku kviza u kojem možete provjeriti svoje znanje o voljenom klubu...

U ovom početnom, povratničkom broju revije, na 64 stranice donosimo vam emotivno prisjećanje našega kapetana Zvonimira Bobana na Dinamove revije uz koje je odrastao kao mladi igrač na Hitrec-Kacianu. Maksimirskim kibicima se putem revije ekskluzivno javio i novi europski prvak – naš Dani Olmo!

U Zagreb je došao još kao 16-godišnjak u ljeto 2014. kao kapetan kadeta Barcelone. Postupno je gradio put ka udarnom sastavu i u kratkom se roku promovirao u jednoga od vođa momčadi. S Dinamom je osvojio pet naslova prvaka, tri Kupa, Superkup, igrao u Ligi prvaka, dogurao do osmine finala Europa lige... Deset godina kasnije, naš plavi „fantasista“ i nogometni romantik Dani Olmo, zavijorio se na krovu Europe!

Maestralnim izvedbama na ovogodišnjem Europskom prvenstvu Španjolska reprezentacija osvojila je zlato, a među glavnim kreatorima ovog povijesnog uspjeha, ali i prvi strijelac prvenstva, bio je upravo naš Dani Olmo. U trenucima svoje najveće slave, dok mu se cijela Europa divi, a neki od najboljih svjetskih klubova nadmeću tko mu može ponuditi bolje uvjete da zaigra upravo za njih, Olmo se prisjetio svojih početaka u plavom dresu.

“U Dinamu sam odrastao kao igrač, ali i osoba...”, kaže Dani u ekskluzivnom intervjuu koji je dao za ponovno pokrenutu Dinamovu reviju svega tri tjedna nakon što se okrunio naslovom europskog prvaka.

Dodatna zanimljivost u ovom prvom broju revije je i ta da izlazi točno na datum kad je Olmo, 10 godina ranije, prvi put zaigrao u plavom dresu, i to za Dinamo II u prijateljskoj utakmici protiv Segeste. Ovom prilikom premijerno objavljujemo i fotografije trenutka kad je prvi put zakoračio u Maksimir, odradio prvi trening, zaigrao u prvoj utakmici, a uz to i kadar u kojem pozira s ulaznicom za prvu Dinamovu utakmicu koju je pratio s tribina i u kojoj je naš klub slavio protiv Zadra s 5-0.

U reviji donosimo i detaljan izvještaj s noći za pamćenje na Trgu bana Jelačića kad su Dinamovi igrači proslavili naslov ove povijesne sezone sa svojim navijačima. O tome za ovaj prvi broj piše i Sandro Kulenović, a Dubravko Ivaniš Ripper dao nam je intervju koji je potvrdio ono što himna i kaže: da Dinamo on voli!

Trener Sergej Jakirović za čitatelje revije iznosi svoje osobne dojmove i zapažanja iz prošle sezone, Kujtim Shala prisjeća se svojih igračkih dana dok je izgarao za plavi dres, a i najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić podijelio je s nama priču o tome kako Dinamov šal nosi i na vrh svijeta.

Zanimljivosti s tribine iz pera našeg vjernog navijača, putovanje kroz povijest starih klupskih edicija, kolumna Silvija Marića, dio u ovoga bogatog sadržaja kakvog nudimo u ovom povratničkom broju Dinamove revije.

Kopirano!