Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Novi ugovor

Dinamovi juniori dobili glavnog sponzora

Jedna od vodećih turističkih agencija u regiji, zagrebački Ban tours potpisao je novi sponzorski ugovor s GNK Dinamo i dodatno učvrstio dugogodišnju suradnju dvaju vjernih partnera. U idućoj sezoni tako će Ban Tours biti dodatna potpora juniorskoj momčadi kluba na putu obrane naslova prvaka, ali i razvoja budućih prvotimaca kluba.

Ovaj ugovor predstavlja korak naprijed u daljnjem razvoju i unapređenju kluba, koji kontinuirano bilježi rast na svim razinama, uključujući i sponzorske ugovore koji, naravno, znače i veću financijsku stabilnost maksimirskoga kluba. Suradnja s Ban toursom, kao pouzdanim partnerom, zasigurno označava i novi period stabilnosti i uspješnog poslovanja GNK Dinamo na relaciji s postojećim i novim partnerima.

- Oduševljeni smo što nastavljamo našu uspješnu poslovnu suradnju s Ban toursom. Njihova podrška našem klubu od velikog je značaja i uvjereni smo da će naša poslovna simbioza nastaviti donositi dobre poslovne i sportske rezultate, kao što je to bio slučaj i dosad, kazao je po potpisivanju novog ugovora predsjednik kluba g. Velimir Zajec.

- S Dinamom me prije svega veže snažna emocionalna povezanost i zato mi je posebno drago što će u novoj, snažnijoj suradnji logo naše tvrtke krasiti dres naših juniora. Snažna nogometna škola važan je temelj kluba i nadam se da će ovo partnerstvo biti pokazatelj i drugim tvrtkama u Hrvatskoj za ulaganjem u mlade nade kluba, rekao je Željko Marković, direktor tvrtke Ban Tours. 

Kopirano!