Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Tužna obljetnica

Dinamovi veterani i humane zvijezde u spomen na Ćiru Blaževića

Tužnih godinu dana prošlo je od odlaska našeg nogometnog maestra i stratega, nezaboravnog Miroslava Ćire Blaževića, a upravo njemu u čast u subotu su se okupili njegovi brojni štovatelji i upriličili memorijalnu utakmicu u spomen na dragog trenera, kolegu i nadasve prijatelja.

Na terenu na maksimirskom Oboju sučelili su se momčad Dinamovih veterana i sastav Humane zvijezde Hrvatske. Događaj je organizirala Škola nogometa Maksimir, predvođena Ćirinim sinom, Miroslavom Blaževićem juniorom. Štoviše, upravo je ove subote Škola i službeno promijenila naziv u Ćiro Blažević Academy, i to uz zanimljiv vizualni manevar. Dosadašnji grb Škole na kojem se nalazi obris vuka kao glavne maskote upotpunjen je i motivom bijelih šalova kao hommage nezaboravnom Ćiri, ujedno i osnivaču ove nogometne škole.

Tako su, ovom prigodom, u bijelim šalovima prije same utakmice istrčali najmlađi polaznici. Uz njih su bili i naši nekadašnji znameniti nogometaši – Niko Kranjčar, Ivan Krstanović, Etto, Goran Vlaović, Dražen Besek, Primož Gliha, Darko Čordaš, Antonio Franja, Miroslav Bičanić... Na terenu su im pripomogli i drugi prijatelji iz našeg javnog i društvenog života kao sportski novinar Marko Šivak, glumac Slaven Knezović, pjevač Amir Kazić Leo...

Kopirano!