Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Čestitamo

Dinamova 24 igrača dobila poziv u nacionalne selekcije

Krajem ožujka na rasporedu su reprezentativne utakmice, pa će SuperSport HNL, kao i većina nacionalnih prvenstava, privremeno biti na pauzi. Na Dinamovu adresu ovih su dana stigle ukupno 23 pozivnice za nacionalne selekcije. 

Dominik Livaković, Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Bruno Petković na popisu su Zlatka Dalića za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. godine, dok je Dario Špikić za istu akciju dobio pretpoziv. 

Brončani "vatreni" sa Svjetskog prvenstva u Kataru krajem ožujka započinju svoju borbu za nastup na još jednom velikom natjecanju, a prvi ispit odradit će protiv Walesa na Poljudu 25. ožujka, dok već za tri dana 28. ožujka gostuju u Bursi kod Turske.

Izbornik U-21 reprezentacije Igor Bišćan na svoj je popis mladih reprezentativaca uvrstio Martina Baturinu i Maura Perkovića. Hrvatska U-21 selekcija u nadolazećem razdoblju odigrat će dvije prijateljske utakmice, 23. ožujka u Varaždinu će ugostiti Izrael, a 28. ožujka će biti gost Engleskoj u Londonu. 

Na popisu izbornika U-19 reprezentacije Josipa Šimunića osvanula su imena četiri igrača iz Dinamove svlačionice, a to su Luka Lukanić, Moreno Živković, Lovro Gubijan, Gabriel Rukavina i Fran Topić. 

I juniorsku reprezentaciju, baš kao i seniorsku, očekuju kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo. 22. ožujka gostovat će u Češkoj, 25. ožujka ugostit će Švedsku, a tri dana kasnije 28. ožujka bit će domaćin Portugalu. 

Na popisu U-18 reprezentacije za predstojeću akciju iz Dinamovih redova su sljedeći igrači: Dorian Klarin, Matija Ruškovački, Ivan Cvetko, Patrik Majdandžić, Luka Vrbančić, Zlatan Koščević i Vilim Gec.

U-18 reprezentacija bit će domaćin međunarodnog prijateljskog turnira u Istri: 22. ožujka igrat će protiv Švicarske, dva dana kasnije 24. ožujka protiv Engleske, a okupljanje će biti zaključeno dvobojem protiv Belgije 26. ožujka. 

U-17 reprezentaciju očekuju kvalifikacijske utakmice za Euro, 22. ožujka ugostit će Norvešku, a zatim slijede dva gostovanja - 25. ožujka u Belgiji, a 28. ožujka u Sloveniji. Poziv za tu akciju iz Dinamovih redova dobili su Tomas Baković i Tin Miljak.


STIGAO POZIV I ZA TRI INTERNACIONALCA

Izbornik Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski na svoj je popis uvrstio Arijana Ademija i Stefana Ristovskog. 

Makedonci također otvaraju ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine - 23. ožujka u Skopju će ugostiti Maltu, a 27. ožujka na isto mjesto dolaze Farski Otoci. 

Sadegh Moharrami uvršten je na najnoviji popis iranske nogometne reprezentacije, koja će 23. ožujka u Teheranu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije. 

Svim igračima iz Dinamovog pogona iskreno čestitamo na pozivima iz nacionalnih reprezentacija i želimo im puno sreće i uspjeha u njihovim nastupima. 

Kopirano!