Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Hvala vam na dolasku

"Dinamovo" zaplavilo Dubravu: Tisuće posjetitelja uživale u prvoj akciji velikog projekta

Autor fotografije: GNK Dinamo/Alen Szabo

U nedjelju, 19. svibnja, GNK Dinamo lansirao je novi veliki projekt pod nazivom „Dinamovo“, kojem je cilj povezivanje kluba s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača dosegnula nikad višu razinu.

Akcija kojoj je krajnji cilj stvoriti potpunu simbiozu našeg kluba i navijača otvorena je u Dubravi, kvartu prepoznatljivom prema odanosti i privrženosti plavoj boji, a event se sastojao od nogometnih turnira za odrasle članove i za školske uzraste, raznolikih poligona i igraonica, kvizova za odrasle i djecu te koncerta grupe „Kojoti“ kojom je zaključeno cjelodnevno druženje.

Druženje na školskom igralištu Osnovne škole Vjenceslava Novaka započelo je u 9 sati ujutro, a od samog početka brojni ljubitelji i navijači plavog kluba u velikom su broju pristizali na druženje. Već u 9:30 krenule su prve utakmice, a dok su se na dva betonska terena igrali turniri za školske i odrasle uzraste, na prostoru OŠ Vjenceslava Novaka istovremeno se igralo zabavne igre, odgovaralo se na kviz pitanja, uživalo se u bogatoj ugostiteljskoj ponudi jela i pića, a u pauzi između grupne i nokaut faze turnira odrađen je i „crossbar challenge“, odnosno gađanje prečke u kojem su oni najvještiji osvojili vrijedne nagrade.

Tijekom pauze od odigravanja utakmica, u Dubravu je pristiglo i desetak Dinamovih prvotimaca koji su se popeli na pozornicu, zahvalili se navijačima na velikoj i zdušnoj podršci tijekom cijele sezone, a zatim se spremno „uhvatili ukoštac“ s brojnim navijačima s kojim su razgovarali te spremno pozirali za zajedničke selfieje.

Po završetku nogometnog turnira održana je i ceremonija dodjele nagrada za najuspješnije momčadi turnira, a igračima su medalje dodijelili također Dinamovi prvotimci – Tibor Halilović i Sadegh Mogarrami. U nastavku donosimo popis pobjednika te svih osvajača medalja i pehara, odnosno drugoplasiranih i trećeplasiranih momčadi na turnirima:

Seniorski turnir za članove kluba:

1. mjesto – Elektro Pižeta

2. mjesto – Pizza Factory

3. mjesto – Mata ograde

Školski nogometni turnir:

1. mjesto – GNK Dinamo

2. mjesto – OŠ Granešina

3. mjesto – OŠ Retkovec

Ovim putem čestitamo momčadi Elektro Pižeta na osvojenom turniru za odrasle članove kluba, kao i našoj klupskoj selekciji na osvajanju turnira za školske uzraste. Napominjemo kako je iznos prikupljen putem pojedinih sadržaja eventa (kotizacije, nagradne igre, raznorazne donacije te dio iznosa od prodaje majica) preko Zaklade Nema predaje doniran Centru za autizam za potrebe unaprjeđenja sadržaja za djecu i mlade s autizmom koja potiču njihov fizički razvoj te bavljenje tjelesnim aktivnostima, sportom i vježbanjem. Također napominjemo kako se školska selekcija GNK Dinamo, s obzirom na to da je osvojila školski turnir, odrekla svoje nagrade i donirala je našoj Zakladi „Nema predaje“.

Tijekom cjelodnevnog druženja prikupili smo velik broj novih članova kluba, a svi prisutni pokazali su veliki entuzijazam i uljepšali ovaj prekrasan event. Još jednom zahvaljujemo svim navijačima što su pristigli, što su zaplavili Dubravu i pokazali koliko im znači sveti grb, a svim novim članovima želimo veliku dobrodošlicu u plavu obitelj!

Veliko hvala i našim sponzorima PSK i Pokaži srce, Zagrebačkoj pivovari, Jamnici, Costa Coffeeu, Vulkalu, GAZ Nutritionu, Alca Telensi i Pagotent Beliniju na snažnoj podršci i pomoći u organiziranju ove manifestacije. 

Podsjećamo da je ovo tek početak jedne velike i lijepe priče – projekt „Dinamovo“ se nastavlja, klub će i dalje dolaziti u zagrebačke kvartove, raditi na povezivanju s navijačima i povećanju plave obitelji. Novo „Dinamovo“ očekujte na jesen, a lokaciju ćemo odrediti uskoro.

Do idućeg puta!

FOTO: Alen Szabo/GNK Dinamo


 

Kopirano!