Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Odlazak

Dragi Antonio, od srca hvala na svemu i sretno

U Dinamo je zakoračio još kao školarac, nedugo nakon što je proslavio svoj osmi rođendan, a s kraćim je razmacima u maksimirskom domu proveo 15 godina. Nekadašnji Dinamov zagić, limač, pionir, kadet, junior, a donedavno i član udarne momčadi, Antonio Marin, završio je svoju epohu u maksimirskom klubu i karijeru će nastaviti u Olimpiji iz Ljubljane.

U plavom je dresu prošao sve uzrasne kategorije, još otkako je kao osmoškolac došao iz ZET-a gdje je načinio prve nogometne korake.

Dvaput je s juniorima igrao u četvrtfinalu UEFA Youth League, s mladom momčadi zaigrao i u finalu prestižnog Premier League International Cupa gdje ih je tek na zadnjoj stepenici zaustavio Bayern. U juniorskoj je konkurenciji zabio za pobjedu protiv Manchester Cityja, postigao pogodak protiv Arsenala, zatresao mrežu u pobjedi protiv Villarreala, bio dvostruki strijelac protiv Chelseaja u gostima u četvrtfinalu UEFA Youth League, rušio i Atalantu, Shakhtar, Liverpool, Tottenham...

Prvoj momčadi Dinama priključivao se u tri različita mandata između kojih je boravio na posudbama u talijanskoj Monzi, u Lokomotivi, Šibeniku i Rijeci. Za udarni je maksimirski sastav debitirao u svibnju 2018. kod trenera Nenada Bjelice kao 17-godišnjak u pobjedi protiv Intera iz Zaprešića s 3:1. Iz Dinama odlazi s 48 odigranih službenih utakmica uz pet pogodaka, a pridodamo li prijateljske dvoboje brojka se penje na 84 nastupa i 11 golova. Pritom mu statistika piše pet naslova prvaka, jedan Kup i tri Superkupa.

Za Dinamo II, odnosno mladu momčad, odigrao je u Drugoj HNL i u dvama europskim natjecanjima ukupno 28 utakmica uz 13 golova.

Lani je s Dinamom zaigrao i u Ligi prvaka, uskočio u završnici umjesto Mislava Oršića protiv Milana na San Siru, ove je jeseni dvaput tresao mrežu Astane, prvo u uzvratu 2. pretkola Lige prvaka u gostima kad je u 88. minuti zabio za 2:0, a potom je zabio i u zagrebačkom dvoboju u grupnoj fazi Konferencijske lige u pobjedi s 5:1. Jesenas je upisao sedam nastupa na europskoj sceni.

Dragi Antonio, od srca ti hvala na svemu, tvoj GNK Dinamo želi ti svu sreću u nastavku karijere.

Kopirano!