Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Odlazak

Dragi Boško, hvala na zajedničkim danima i ugodnoj suradnji i sretno u nastavku karijere

Dvaput su ga u Dinamu sputavale ozljede, dvaput se vraćao nakon dugotrajnih oporavaka, a ovoga je ponedjeljka zaključio svoju maksimirsku epizodu. Boško Šutalo nakon pune dvije godine napušta Dinamo, a karijeru će nastaviti u belgijskom Standardu iz Liegea.

U svojoj je premijernoj sezoni s plavima, u ljeto 2022., odigrao važnu ulogu na putu ka Ligi prvaka, sudjelovao u pobjedi protiv bugarskog Ludogoretsa u Zagrebu s 4:2, a potom i u play-offu za ulazak u grupnu fazu, u velikih 4:1 protiv norveškog Bodø/Glimta. Štoviše, za plave je debitirao u pobjedi protiv Istre s 4:1, a svoju premijeru okrunio i pogotkom. No, ozlijedio se već krajem kolovoza, u svom osmom službenom nastupu za plave, i to na iznimno neugodnom i nimalo prikladnom terenu u gostima u Šibeniku.

Iako mlad, još je i prije dolaska u Maksimir uspio skupiti međunarodno iskustvo nastupajući u Italiji za Atalantu i Veronu, dok je s mladom hrvatskom reprezentacijom zaigrao u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2021.

Ipak, maksimirsku epizodu obilježila je ozljeda u Šibeniku zbog koje je pauzirao gotovo godinu dana. Na teren se vratio krajem kolovoza u zagrebačkoj pobjedi protiv praške Sparte s 3:1 u prvom dvoboju play-offa Europa lige. Pehovima tu nije bio kraj jer uslijedila je i nova ozljeda sredinom prosinca u maksimirskoj pobjedi protiv kosovskog Ballkanija. Ovaj je put stanka trajala nešto dulje od dva mjeseca, vratio se u pobjedi protiv Gorice s 4-0 u četvrtfinalu Kupa.

S Dinamom je osvojio pet trofeja od čega dva naslova prvaka, jedan Kup i dva Superkupa. Upisao je 27 nastupa uz jedan pogodak, a dodamo li i prijateljske dvoboje ukupna brojka penje se na 32 utakmice.

Dragi Boško, hvala na zajedničkim danima i ugodnoj suradnji i sretno u nastavku karijere.

Kopirano!