Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Odlazak

Dragi Tibore, od srca hvala na svemu i sretno

Svojom je pojavom, igračkim šmekom, sjajnom osobnošću i susretljivošću oplemenio Dinamovu slavljeničku sezonu, a u svojem nogometnom životopisu upravo upisao dvostruku krunu s najdražim klubom. Tibor Halilović, nekadašnji Dinamov zagić, kadet, junior, danas iskusni vezist i jedan od miljenika suigrača i cijele momčadi, na kraju je ove sezone zaključio svoju maksimirsku epizodu. Završetkom natjecateljske godine istekao mu je ugovor s klubom i ovom mu prilikom od srca zahvaljujemo na svemu što je pružio u Dinamovu dresu i želimo sreću u nastavku karijere.

Bila jer to suradnja na obostrano zadovoljstvo – Tibor je svojim iskustvom pomogao u razvoju mlađih suigrača i odigrao svoju ulogu u ovoj Dinamovoj zahtjevnoj tranzicijskoj godini, a s druge je strane i on sam ispunio san i napokon zaigrao u službenim dvobojima u plavom dresu.

Pamtimo efektan pogodak u njegovu premijernom nastupu za Dinamo. Primio je loptu na lijevoj strani, s nekoliko vještih poteza izborio poziciju za udarac pa filigranski precizno s dvadesetak metara vješto naciljao sami bliži donji kut. Bio je to završni gol u Dinamovoj pobjedi 5:1 protiv Astane na startu grupne faze Konferencijske lige.

Atraktivnom je minijaturom, primjerice, pokrenuo akciju za drugi pogodak u važnom kup dvoboju protiv Gorice u kojem su plavi slavili s 4:0. Prihvatio je loptu na desnoj strani, vještim se okretom oslobodio čuvara pa u dijagonalnom prodoru nanizao još trojicu... Potom je servirao loptu Gabrielu Vidoviću da bi akciju završio Fran Brodić silovitim drop-kickom. Sjećamo se kako je s više od 20 metara pogodio suprotni donji kut za 1:0 u također važnom dvoboju protiv Slavena Belupa u kojem je Dinamo na kraju slavio s 5:2... Upisao je nastup i u oba nezaboravna dvobojima protiv Betisa. Kad god bi osvanuo na terenu znao bi izmamiti pljesak dopadljivim potezom, preciznim dubinskim dodavanjem. To su tek sekvence iz njegova igračkog opusa kojim je začinio ovu Dinamovu nezaboravnu sezonu.

Halilović je za Dinamo vezan od dječačkih dana, praktički je istodobno krenuo u osnovnu školu i u maksimirsku akademiju, prošao je sve uzrasne kategorije, bio je kapetan i u kadetskoj i u juniorskoj konkurenciji, osvojio međunarodni juniorski turnir Mladen Ramljak, prve seniorske korake načinio u Dinamu II, i to od samog formiranja druge momčadi s kojom je u njenoj premijernoj sezoni izborio ulazak u Drugu HNL, došao i do prvog sastava u kojem je na proljeće 2014. godine, doduše, samo bio u zapisniku... A ove je sezone, sedam godina nakon odlaska iz Maksimira, napokon debitirao u najdražem dresu u udarnoj momčadi i odmah osvojio dvostruku krunu. 

Dragi Tibore, još jednom hvala na svemu i sretno u nastavku karijere.

Kopirano!