Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Novo partnerstvo

Favbet novi generalni sponzor Dinama

GNK Dinamo sa zadovoljstvom objavljuje početak strateške suradnje s novim generalnim sponzorom Favbet. Ovaj ugovor o sponzorstvu, koji je stupio na snagu 01. srpnja 2024. godine, predstavlja važan korak za naš klub, donoseći nove mogućnosti za razvoj i unapređenje kako sportskih tako i poslovnih aktivnosti.

Favbet, kao jedan od vodećih brendova u industriji zabave i sportskih kladionica, prepoznat je po svojoj inovativnosti, sveprisutnosti i posvećenosti društveno odgovornom poslovanju. Nova poslovna suradnja omogućit će GNK Dinamo dodatna sredstva za razvoj mladih talenata, unapređenje klupske infrastrukture i pružanje vrhunskih uvjeta našim igračima i navijačima.

- S ponosom započinjemo novo partnerstvo izgrađenoj na snažnoj viziji i zajedničkim vrijednostima. Kao jedan od glavnih sponzora velikana ukrajinskog nogometa, predani smo s jednako želje i truda podržati i Dinamo. Zahvaljujem se predsjedniku Velimiru Zajecu na ovoj prilici te se iznimno radujemo doprinijeti i biti dio Dinamovog uspjeha u budućnosti, rekao je po potpisivanju nove suradnje vlasnik Favbeta Andrii Matiukha. 

- Izuzetno smo ponosni što smo postigli dogovor s Favbetom. Ova suradnja nije samo sponzorski ugovor, već partnerstvo koje će nam pomoći da unaprijedimo sve segmente našeg kluba. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti značajne uspjehe i postaviti nove standarde u hrvatskom nogometu. Naš cilj je uvijek bio biti lider, ne samo na terenu, već i u svim aspektima poslovanja, a uz podršku FavBeta sigurni smo da ćemo to i ostvariti, dodao je predsjednik GNK Dinamo, g. Velimir Zajec.

GNK Dinamo i Favbet zajedno će raditi na promociji sporta, fair-playa i društvene odgovornosti, te vjerujemo da će ova suradnja donijeti mnoge pozitivne rezultate za naš klub, sve naše navijače i širu zajednicu koja okružuje plave.

GNK Dinamo

Kopirano!