Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Mlade snage

Gabriel Vidović novi igrač Dinama

Daroviti vezist mlade hrvatske reprezentacije i Bayerna iz Münchena, Gabriel Vidović, novi je igrač Dinama. U Zagreb dolazi na posudbu iz bavarskog kluba, ovdje će boraviti najmanje do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora, a u momčadi trenera Sergeja Jakirovića pojačat će konkurenciju u ofenzivnom dijelu.

Igrom riječi mogli bismo primijetiti da je rođeni “Augsburger” sad postao i “Purger”: Vidović je rođen 1. prosinca 2003. godine u njemačkom Augsburgu gdje je i načinio prve nogometne korake. Sa samo 12 godina postao je član Bayernove nogometne akademije i ondje prošao sve uzraste uključujući i nastupe za prvu momčad. Priliku u prvom sastavu bavarskog velikana pružio mu je tadašnji trener Julian Nagelsmann u travnju prošle godine u bundesligaškom dvoboju protiv Arminije u Bielefeldu gdje je Bayern pobijedio s 3:0. Vidović je potom upisao još tri nastupa za glavnu momčad, a bio je i na klupi u dvobojima osmine finala Lige prvaka protiv Salzburga i u četvrtfinalu protiv Villarreala.

U međuvremenu je paralelno nastupao za Bayernovu drugu momčad, a od rujne prošle godine igrao je na posudbi u nizozemskom Vitesseu.

Član je mlade hrvatske reprezentacije s kojom je prošao kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo i potom sudjelovao i na završnom turniru u lipnju ove godine. Vidović je prethodno nastupio za njemačku U-15 reprezentaciju nakon čega je zaigrao za hrvatsku kadetsku i juniorsku nacionalnu momčad.

U Dinamu će kandidirati za sve uloge u ofenzivnom dijelu, od polušpice do obje krilne pozicije.

– Prvi dojmovi su mi odlični, sretan sam i ponosan što sam napokon ovdje i što sam dio najvećeg hrvatskog kluba. Stalno sam gledao Dinamove utakmice, posebno u zadnje vrijeme. Dečki su sjajno igrali i protiv Sparte i protiv Rijeke. U Dinamu je dosta igrača koje znam još iz reprezentacije pa vjerujem da ću se brzo prilagoditi i doista se veselim novim izazovima – istaknuo je Vidović.

Dragi Gabriel, dobro nam došao u klub i puno ti sreće u plavom dresu! 

Prvi razgovor s novim igračem Dinama pogledajte na platformi Dinamo Plus na sljedećem linku: 

https://plus.gnkdinamo.hr/home?id=756672fa-f3a7-2ee5-4fda-ff527bf96701

Kopirano!