Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Rastanak

Gabriele, od srca hvala na svemu i sretno u nastavku karijere

U Dinamu je loptu prvi put zarolao još u prvom razredu osnovne škole, prošao je sve uzrasne kategorije, okusio seniorski nogomet u maksimirskoj B momčadi pa u udarnom sastavu, a prošloga proljeća i na posudbi u Gorici... Ovoga utorka, nakon nepunih 13 godina provedenih u Maksimiru, Gabriel Rukavina završio je svoju epizodu u plavom dresu i svoj će nogometni put nastaviti u Rijeci.

Daroviti 20-godišnji krilni napadač prošao je kompletnu Dinamovu školu, svoj je opus oplemenio kadetskim naslovom prvaka, kasnije taj uspjeh ponovio i u juniorskoj konkurenciji, a u međuvremenu, u ljeto 2021. godine, uskočio je u seniorski nogomet zaigravši za Dinamo II u Drugoj HNL. Bila je to ujedno zadnja sezona maksimirske B momčadi prije nego ju je klub bio primoran ukinuti uslijed novih pravila Hrvatskog nogometnog saveza.

Rukavina je u sezoni 2021/’22. na prijelazu sa svoje 17. u 18. godinu odigrao 27 utakmica u seniorskoj konkurenciji u drugoj ligi. Sezonu kasnije je, po ukidanju Dinama II, nastupao za juniorski sastav, a u proljetnom dijelu natjecanja bio i u kadru udarne momčadi.

Polovicom prošle sezone preselio je na posudbu u Goricu. Za prvu je momčad plavih odigrao 11 službenih utakmica, a dodamo li i prijateljske dvoboje brojka se zaustavila na 20.

Dragi Gabriele, hvala ti na svemu i od srca ti želimo sreću u nastavku tvog nogometnog i životnog puta.

 

Kopirano!