Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Pridružite nam se

GNK Dinamo i AViON Media: Partnerstvo za Dinamo Plus OTT Platformu

U današnjem digitalnom dobu, sportski klubovi se neprestano prilagođavaju promjenama u načinu na koji navijači prate svoje omiljene klubove. GNK Dinamo sada je krenuo u korak s vremenom, udruživši se s vodećim pružateljem OTT rješenja u regiji, AViON Media d.o.o., kako bi stvorio nešto posebno za svoje navijače - Dinamo Plus OTT platformu. Ovo partnerstvo označava novo razdoblje za GNK Dinamo i njegove navijače, a njegov glavni cilj je pružiti navijačima jedinstveno iskustvo praćenja omiljenog kluba, bez obzira na to gdje se nalaze u svijetu.

- Dinamo se, uostalom kao i na terenu, i u poslovnom odnosu pokazao odlučnim uspješno realizirati našu poslovnu suradnju. Tako smo u ambiciozno postavljenom roku dogovorili sve detalje te doveli platformu u produkciju u svega par tjedana. Cilj je bio da na platformi za početak ekskluzivno prenosimo poznati međunarodni U-18 Memorijalni turnir Mladen Ramljak koji Dinamo tradicionalno organizira početkom kolovoza, te smo isti ispunili. Utakmice su gledatelji pratili u FULL HD formatu uživo, a naravno sama platforma omogućava digitalnu arhivu koja je dostupna svim korisnicima u bilo koje vrijeme. Omogućen je niz funkcionalnosti poput praćenja sadržaja uživo s mogućnostima pauziranja, snimalice, raznih kataloga, push notifikacija, pri čemu je platforma dostupna na android i iOS mobilnim uređajima, putem weba te također na android.tv platformi. U dogovoru s Dinamom funkcionalnosti razvijamo i dalje te osluškujemo i pratimo trendove koje od nas očekuju krajnji korisnici, ističe Saša Bodulica, COO Avion Media d.o.o.

Dinamo Plus OTT platforma daje korisnicima pristup ekskluzivnom sadržaju vezanom uz GNK Dinamo. Između ostalog tu su pristupi utakmicama uživo (UEFA Youth league, domaće utakmice HNL-a juniora, kadeta i pionira), video-materijali iza kulisa, ekskluzivni intervjui s igračima i trenerima, press konferencije, sažeci utakmica te brojni drugi ekskluzivni sadržaji namijenjeni vjernim navijačima koji uvijek žele osjetiti bilo svog najdražeg kluba.

- Veliko mi je zadovoljstvo obavijestiti navijače da je naša OTT platforma Dinamo Plus u punom pogonu i da će naši navijači na njoj moći pronaći brojne dodatne sadržaje i zanimljivosti vezane uz naš klub, prvu momčad, nogometnu akademiju i brojne druge stvari. Nova platforma omogućuje našim vjernim navijačima ne samo u Hrvatskoj, već i širom svijeta pristup ekskluzivnom sadržaju i najnovijim vijestima o našem klubu, snimke s treninga, podcaste s raznolikim i zanimljivim gostima, kao i izravne prijenose utakmica iz mlađih kategorija. Ovim putem bih uputio i velike zahvale tvrtki AViON media uz čiju smo pomoć razvili platformu. U njima smo prepoznali idealnog partnera koji u tom području ima mnogo iskustva i koji je već prepoznat od strane drugih partnera kao sjajan suradnik u multimedijalnom sektoru, tako da smo bili uvjereni u kvalitetnu realizaciju zamišljenog projekta. Pozivam sve navijače da se pretplate na Dinamo Plus, jer cijena pretplate je doista simbolička, a mislim da će bogat i raznolik sadržaj doista zadovoljiti svakog velikog navijača Dinama. Premium pretplatnik imat će pristup povijesnim utakmicama Dinama, raznim podcastima, prijenosima mlađih kategorija uživo i još mnogim zanimljivim sadržajima koje smo pripremili za naše navijače, Izjavio je prilikom potpisivanja suradnje Darko Podnar, član Uprave GNK Dinamo.

Ovo partnerstvo označava GNK Dinamo kao lidera u usvajanju novih tehnologija i pristupima kako bi zadovoljio potrebe svojih navijača u današnjem digitalnom okruženju. Na samoj platformi ostvaruje se intenzivniji angažman navijača, te se stvara još snažnija povezanost između kluba i vjernih obožavatelja. U budućnosti će platforma omogućiti GNK Dinamu da još dublje zaroni u digitalni svijet i približi se svojim navijačima na novi i uzbudljiv način.

Kako bi sadržaj bio što bolji i bogatiji, i produkcija vrhunska, GNK Dinamo će pokrenuti naplatni i besplatni dio sadržaja na platformi sa 06.11.2023. Postavljena je cijena koja je vrlo pristupačna što širem krugu navijača, te se nadamo da će i sami navijači to prepoznati i dati podršku kroz pretplate kako bi se projekt razvijao i dalje u centralno mjesto okupljanja navijača najuspješnijeg kluba u državi – sa vrhunskom produkcijom arhive intervjua legendi, povijesnih utakmica, ali i sa velikim brojem novih, modernih sadržaja. Premium paket koštati će 2 eura mjesečno, odnosno 19 eura na godišnjoj razini.

Ostanite u toku s novostima o Dinamo Plus OTT platformi jer će sigurno donijeti mnogo uzbuđenja svim pravim navijačima GNK Dinama.

Kopirano!