Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Razgled stadiona

GNK Dinamo otvara vrata, pogledajte stadion iznutra i osjetite dašak bogate povijesti

Drage dinamovke i dinamovci, sportski prijatelji i zaljubljenici u grad Zagreb... Nakon nezaboravne sezone u kojoj je GNK Dinamo osvojio trostruku krunu i u slavljeničkom ozračju optimistično čeka nove izazove u nadolazećoj natjecateljskoj godini, donosimo nove lijepe vijesti.

U želji da naš klub dodatno približimo navijačima, običnim gledateljima, građanima, ali i putnicima namjernicima, odlučili smo otvoriti vrata stadiona Maksimir svim zainteresiranim posjetiteljima.

Od 9. do 17. srpnja na rasporedu je prva etapa projekta razgleda stadiona u kojem ćete imati priliku pogledati ga iznutra, zaviriti u plave odaje u kojima smo pripremali i proslavljali najveće uspjehe u povijesti kluba, podizali pehare, okusili sretnu stranu pobjeda, ali i sjetnu stranu nekih poraza... Moći ćete osjetiti dašak ambijenta iza zastora naše pozornice.

Dakako, sportska infrastruktura u Hrvatskoj gorući je problem našeg sporta, puna srca i iskreno vjerujemo da ćemo u dogledno vrijeme i u tom segmentu načiniti značajan korak naprijed i da će naš klub i grad Zagreb dobiti objekt kakav mu i dolikuje sukladno dojmljivim rezultatima, emocijama i brojnim slavnim generacijama koje su kreirale povijesni timeline našeg kluba.

Sve do tada vezani smo uz Maksimir ovakav kakav jest, vremešni objekt koji se svojom vanjštinom komotno može nasloniti na kampanju naziva „Football as it once was... “ Najbolje ga je, međutim, opisati uz parafrazu iz našega kultnog flima „Tko pjeva zlo ne misli“: „Nije puno vredan, ali vređati ga ne damo.“

Kako god, otvorena je mogućnost uvidjeti i razliku između drevnog eksterijera, ali i moderno uređenih unutarnjih dijelova cijeloga zdanja. Moći ćete se uputiti u šetnju stadionom uz priču o povijesti kluba i grada, zanimljivosti o navijačima i navijačkoj tradiciji u Zagrebu, razgled vrhunski uređenih dijelova objekta namijenjenih prvoj momčadi, ali i mlađim uzrastima, hodu pored glavnog terena, posjet dojmljivoj trofejnoj dvorani, našem plavom salonu, i sve to doživjeti iz pomalo drukčije, posebne vizure.

Za početak smo se orijentirali na kratkoročno razdoblje od osam dana, u vrijeme dok je naša prva momčad na pripremama. Nakon toga modificirat ćemo cijeli projekt i prilagoditi ga dnevnom ritmu u kojem su naši igrači, nažalost, za razliku od brojnih europskih klubova, još uvijek primorani trenirati na samom stadionu umjesto pripadajućem prikladnom kampu.

Razgled, dakle, organiziramo od 9. do 17. srpnja na dnevnoj bazi u tri fiksna termina: radnim danima u 11, 15 i 17 sati, u subotu, 13. srpnja, u 9, 11 i 13, dok će u nedjelju ipak biti zatvorena vrata.

Obilazak uključuje 12 stadionskih postaja od kojih je jedna početna i ujedno završna – Fan-shop. Ulaznice možete kupiti na našem Ticket-pointu, maksimalan broj posjetitelja u jednoj turi je 20 osoba, cijena ulaznice je 12 eura za odrasle, odnosno 6 eura za mlađe od 18 i starije od 65 godina. Za članove kluba tarifa je 10 eura za odrasle, odnosno 5 eura za mlađe od 18 i starije od 65 godina.

Otvorena je mogućnost i VIP razgleda koji uključje obilazak u posebno traženom terminu uz posjet klupskim prostorijama. Paket VIP ulaznica za maksimalno pet osoba iznosi zbirno 200 eura i moguće ga je naručiti putem e-mail adrese [email protected].

 

TERMINI PRODAJE KARATA: 

Iz tehničkih razloga ulaznice za razgledavanje stadiona kupuju se uoči samog razgledavanja, najranije 15 minuta uoči termina koji su organizirani prema prethodno navedenom rasporedu. 

*NAPOMENA* Ulaznice se kupuju samo za predstojeći termin. Nije moguće unaprijed kupiti ulaznice za termin koji nije prvi nadolazeći. 

Blagajna na Ticket pointu za kupovinu ulaznica za razgledavanje stadiona bit će posebno naznačena.

Hvala na razumijevanju! 

 

Hodogram

 

1. Fan-shop

2. Plavi salon (trofejna dvorana)

3. Pomoćni tereni „Zlatko Kranjčar“ i „Luka Modrić“

4. Kapelica

5. Svlačionica za gostujuću momčad

6. Mixed zona

7. Hodnik prema svlačionici i tunelu – „Wall of Fame“

8. Dinamova svlačionica

9. Teretana

10. Tunel

11. Glavni teren

12. Press dvorana

 

cijena:

odrasli: 12 € / članovi kluba 10 €

mlađi od 18 i stariji od 65 godina: 6 € / članovi kluba 5 €

VIP razgled u posebnom terminu: 200 eura zbirno za paket ulaznica za maksimalno pet osoba

 

naplata ulaznica:

Ticket-point

 

prijava na e-mail za VIP razgled:

[email protected]

 

termini razgleda 9. – 17. srpnja (tri termina dnevno):

radni dani: 11 h, 15 h, 17 h

subota, 13. srpnja: 9 h, 11 h, 13 h

nedjelja, 14. srpnja: zatvoreno

Kopirano!