Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Prijavi se!

GNK Dinamo raspisuje natječaj za izbor najbolje fotografije s proslave naslova prvaka

Autor fotografije: Marko Lukunić/Pixsell

GNK Dinamo je odlučio provesti natječaj putem kojeg želimo pronaći najbolje fotografije koje ste fotografirali tijekom proslave naslova prvaka na trgu. U obzir ulaze fotografije slikane i na putu prema glavnome trgu.

Svaka osoba može poslati do pet svojih fotografija (u minimalnoj kvaliteti od 2 MB po fotografiji), na e-mail adresu [email protected], s naslovom "Za nagradni natječaj GNK Dinamo". U natječaju će biti uključene fotografije zaprimljene do 7. lipnja 2024. godine.

Nagrađeni će biti autori triju najboljih fotografija po izboru kluba. Jedan autor može osvojiti samo jednu nagradu.

Onaj tko pošalje najbolju fotografiju kao nagradu će dobiti dres GNK Dinamo, potpisan od najdražeg prvotimca, nagrada za drugu najbolju fotografiju je retro dres Građanski, a nagrada za treću najbolju fotografiju je službena majica prvaci 2024.

Također od najbolje fotografije klub će izraditi prikladnu majicu koja će biti u prodaji, druga najbolja fotografija bit će iskorištena za izradu maskica za pametne telefone, dok će od treće najbolje fotografije biti napravljen magnet, također za prodaju u našim fan shopovima i web shopu.

Odluka o pobjednicima bit će donesena najkasnije do 10. lipnja 2024. godine, a GNK Dinamo će obavijestiti dobitnike o načinu dodjele nagrada.

 

Pravila natječaja možete pogledati ovdje:

1. Nagrade se dodjeljuju navijačima koji su poslali fotografije s proslave naslova prvaka na Trgu. 

2. Fotografije koje mogu biti nagrađene moraju biti isključivo vezane za proslavu naslova na trgu bana Jelačića što uključuje i vožnju autobusom do samog trga.

3. Svaka osoba može poslati do pet svojih fotografija (u minimalnoj kvaliteti od 2 MB po fotografiji), na e-mail adresu [email protected], s naslovom "Za nagradni natječaj GNK Dinamo". U natječaju će biti uključene fotografije zaprimljene do 7. lipnja 2024. godine.

4. Nagrađeni će biti autori tri najbolje fotografije po izboru GNK Dinamo. Jedan autor može osvojiti samo jednu nagradu, a nagrade su:

a) za najbolju fotografiju: dres GNK Dinamo potpisan od najdražeg prvotimca

b) za drugu najbolju fotografiju: retro dres Građanski

c) za treću najbolju fotografiju: službena majica prvaci 2024.

5. Odluka o pobjednicima bit će donesena najkasnije do 10. lipnja 2024. godine, a GNK Dinamo će obavijestiti dobitnike o načinu dodjele nagrada.

6. Sudjelovanjem u natječaju autori pristaju i daju neopozivu suglasnost da GNK Dinamo koristi nominirane i nagrađene fotografije za objavu na web stranici i društvenim mrežama GNK Dinamo isključivo vezano za ovaj natječaj te pristaju da se fotografije koriste u marketinške svrhe za izradu majice, maskice za pametne telefone i magnete i to baš sve bez bilo kakve novčane naknade odabranim autorima od strane GNK Dinamo.

7. Osobni podaci autora koje GNK Dinamo prikupi tijekom ovog natječaja koristit će se isključivo u svrhu provedbe natječaja. 

 

Kopirano!